Pluche baby advocaat sleutelhanger op een witte achtergrond
Pluche baby advocaat sleutelhanger – knuffel
-10%korting met de code DCM10 tot 01/06/2023

Pluche baby advocaat sleutelhanger – knuffel

19,90 

Deze avocadovrucht is gemakkelijk te gebruiken, maar ook zeer sterk en moeilijk te breken. Hoewel het een zeer dun laagje is, fungeert het ook als slaapmiddel. Het kan ook door andere mensen worden gebruikt, bijvoorbeeld in het schoolgebouw van uw partner, of in de berging van de auto.

De baby avocado sleutelhanger is een handig en praktisch product, perfect voor baby’s en kinderen. Het heeft de vorm van een avocado, met een klein plastic hoesje. Het deksel is glad en er is een kleine opening in de vloer, zodat het ook in een caravan of vrachtwagen kan worden gebruikt. De pluche is 15 cm lang en loopt soepel.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Netherlands, België en Zwitserland
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster

Pluche collectie

Deze avocado kan het begin zijn van een verzameling pluchen fruit en groenten, zodat uw kind op verschillende manieren kan spelen en verschillende verhalen kan vertellen. De pluche baby avocado sleutelhanger is een schattig en hilarisch cadeau voor avocado liefhebbers! Deze pluche sleutelhanger heeft een klein avocadodetail aan de onderkant, waardoor hij perfect is voor fans van deze heerlijke vrucht. Het is een geweldige aanvulling op een verzameling pluchen speelgoed of sleutelhangers, en zou ook een geweldig verjaardags- of kerstcadeau zijn.

Een groot succes

De pluche avocado is de afgelopen jaren een grote hit geweest, want ze zijn erin geslaagd een uiterst aaibare kant uit te halen die onmogelijk te weerstaan is, kinderen worden verliefd door er alleen maar naar te kijken.
Pluche baby advocaat sleutelhanger op een witte achtergrond

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Groen

Size

15cm

Sexe

Unissex

Matériau

Coton