-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

Lichtblauwe eenhoorn walvis – knuffel

19,90 29,90 

Dit is een geweldig cadeau waar uw kind zeker van zal houden. Deze hemelsblauwe eenhoorn walvis pluche zal zijn nieuwe beste vriend zijn. Het zal altijd aan zijn zijde zijn. Uw kleine jongen of meisje zal het kunnen knuffelen tijdens zijn of haar rusturen. Zacht en vertederend, deze schattige hemelsblauwe eenhoorn pluche is ideaal om tedere momenten door te brengen.

De hemelsblauwe eenhoorn walvis pluche is een prachtige walvis pluche met een witte hoorn in het midden van zijn hoofd. Zijn grote, zijdezachte vleugels zijn perfect om mee te knuffelen en in slaap te vallen. De heldere ogen van deze eenhoorn nodigen uit tot dromen en fantaseren. Dit pluche is gemaakt van zachte, pluche stof, waardoor het erg knuffelbaar is.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Lichtblauw eenhoorn walvis pluche dier Materiaal: Katoen

Een knuffel met zeebenen

De walvis knuffel is een schattige zachte knuffel, de knuffel zal een geruststellende en troostende vriend zijn voor uw kinderen. Hij zal er altijd zijn om een teder moment met uw kind te delen. Deze schattige lichtblauwe eenhoorn walvis knuffel is zeker een hit bij alle kinderen! Zijn knuffelige lijfje en schattige gezichtje maken het een ideale metgezel voor dutjes of bedtijd, terwijl de ingebouwde rammelaar de kleintjes zal vermaken.

Het zeemonster

De onschuldige walvis is een bekend gezicht in vele verhalen en legenden, zowel vanwege zijn buitenproportionele fysieke verschijning als vanwege de zeewereld waartoe hij behoort.
Dit speeltje is machinewasbaar voor eenvoudig onderhoud. Deze onweerstaanbaar schattige lichtblauwe eenhoorn walvis knuffel zal de nieuwe beste vriend van uw kind worden!

Mijn Knuffel

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Materialen

Katoen

Leeftijd

>3 ans