-10%korting met de code DCH10 tot 01/11/2023

Zachte pluche vos – knuffel

24,90 

Zorg ervoor dat uw kind weet wat het van u kan verwachten of dat u een goed idee heeft van wat u moet doen. Twee verschillende kleuren vos, maar met zo’n zachte tekstuur, dat uw kind zich in een droom waant en er geen afstand van wil doen.

Deze zachte pluche vos is een geweldig cadeau voor ouders! Het is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het zeer aantrekkelijk is. Het is mooi en schoon weer, en de mensen die hier wonen kunnen ervan genieten. Deze charmante kleine pluche vos zal als eerste worden geroken door de mensen die om hen geven!

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Zachte pluche vos ROX pluche dieren pluche vos a7796c561c033735a2eb6c: Geel|Bruin|Zwart|Rood

Een zachte deken!

Bent u op zoek naar de perfecte knuffel voor uw kind? Of voor het kind van iemand in uw omgeving? Zoek niet verder, deze deken is perfect voor kleintjes! Het zal zeer zacht zijn en uw kind helpen om rustig te slapen. Deze zachte pluche vos is gemaakt van zachte stof en voelt zeer aangenaam aan. Het is perfect voor kinderen en baby’s omdat het zeer zacht en veilig is. Zacht speelgoed is een geweldige manier om het tactisch bewustzijn van kinderen te ontwikkelen. Dit speelgoed stimuleert ook de creativiteit en verbeelding van kinderen. Knuffels zijn een geweldige manier om kinderen te leren hoe ze voor een dier moeten zorgen.

Voor de liefde voor dieren!

Ze zijn schattig, ze zijn lief en ze zijn zacht! Deze prachtige knuffeldieren zullen zeker in de smaak vallen als het tijd is om naar bed te gaan. Verbaas uw kind met hun favoriete dier als knuffel!
Zacht pluche ROX Pluche Dieren Vos a7796c561c033735a2eb6c: Geel|Bruin|Zwart|Rood

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matière

Peluche

Sexe

Unisexe

Remplissage

Coton PP

Dimensions

23x14x13cm