-10%korting met de code DCH10 tot 01/11/2023

Vuurdraak Pluche – knuffel

64,90 

Uw kind zal graag deze vuurdraak pluche ontdekken, het is een geweldig idee voor uw kinderen die houden van deze unieke en fantastische wereld van draken, het is super zacht en comfortabel als tekstuur. Het kan worden gebruikt voor kinderen, maar ook voor mensen die de wereld van het toneel willen leren kennen.

Dit grote, gemakkelijk leesbare boek is het perfecte hulpmiddel voor kinderen en jongeren die willen leren over het leven! Hun harde, snelle tempo is erg belangrijk, omdat ze erg praktisch zijn en voor allerlei activiteiten kunnen worden gebruikt. Hij is ongeveer 90 cm lang, waarbij hij ideaal is om overal mee naar toe te nemen. Realistische kenmerken en details maken het voor hem gemakkelijk om bij de les te blijven, omdat hij gemakkelijk kan werken met de flexibele structuur. Dit is een geweldig cadeau voor tekenaars!

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster

Comfortabel en hoge kwaliteit

De pluche vuurdraak dient niet alleen als slaapspeeltje, maar ook als comfortabel kussen met zijn hoogwaardige oranje kleur. Profiteer van alle kwaliteiten van dit pluche om met uw kind te spelen. Dit pluche is mooi, zacht en knuffelbaar. Hij heeft een staart die hem een magische uitstraling geeft. Hij is gemaakt van hoogwaardige stoffen en zijn vacht voelt zijdezacht aan. Het is het perfecte geschenk voor alle drakenliefhebbers!

De draak, de legendarische vogel

De draak is het symbool van de oerkracht. Het is de meester van alle elementen: vuur, water, lucht en aarde. Als spirituele gids is het een krachtige bondgenoot in ons dagelijks leven dankzij zijn verbazingwekkende herstellende en krachtige kwaliteiten. Ontdek al onze drakenpluchen met warme promoties op de website.
Draak pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

90cm

Kleur

Orange

Matériau

Coton