-10%korting met de code DCH10 tot 01/11/2023

Chase Politieman Patrouille Pluche – knuffel

19,90 

Maak kennis met de pluche Chase, de patrouilleagent die graag grote plichtjes doet na lange omzwervingen! Neem hem mee voor een wandeling, en laat hem je dan slaan!

De Chase Police Patrol pluche is een geweldig cadeau voor fans van de geweldige tv-serie! Deze glanzende, knuffelbare pluche is een nautische weergave van Chase, een van de leiders van het Patrouilleteam. Het bestaat uit een klein krukje en heeft een patroon waarmee het karakter van het personage gemakkelijk kan worden verward. De pluche Patrolman Chase is een belangrijk onderdeel van een grotere groep of kan worden gezien als een enkel, goed gemaakt werk.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Zuma Pat' Patrouille Labrador Pluche Materiaal: Katoen

Achtervolg de politiehond

Uw kind zal blij zijn om Chase als nieuwe metgezel te verwelkomen wanneer hij of zij de strip leert kennen. Puppies zijn erg populair bij peuters en daarom is Chase de natuurlijke leider van de Patrouille. Hij is slim, maar hij is niet bang om zijn vrienden om advies te vragen. Deze golden retriever is altijd in voor een uitdaging, speelt graag volleybal en surft als een pro! In deze Chase politiepatrouille pluche vindt u de hoofdpersoon in zijn officiële blauwe outfit. vergelijk idealo.nl, uw online vergelijkingstool, zonder meer!

Patrouille te hulp!

Ontdek onze ongelooflijke collectie Patrol Plush en ga op avontuur met Ryder, Marcus, Ruben en al hun vrienden! Dit is de perfecte collectie voor alle kinderen die fan zijn van de beroemde tekenfilm!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

Coton

Size

15cm