-10%korting met de code DCH10 tot 01/11/2023

Stella Paw Patrol pluche – knuffel

19,90 

U kunt een sterk mes gebruiken als gezelschap. Stella, het meisje van het Patrouille-team, zal worden bijgestaan door haar en haar team. Stella is erg goed met haar mooie lichaam en haar sterke hoofd op haar hoofd.

Stella de hond is de ster van Pat’ Patrouille en zij is de enige die weet wat ze moet doen! Dit zware speelgoed van hoge kwaliteit is perfect voor fans van de show! De pluche is ongeveer 30 cm hoog en zeer groot. Het mooie uiterlijk en de realistische details brengen Stella tot leven. De zachte vacht is een geweldige manier om te leren en de tastzin stimuleert de verbeelding van kinderen.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Ryder Pat' Patrol Pluche Materiaal: Katoen

Stella pluche

Uw dochter zal haar de hele nacht in haar armen houden en heerlijk dromen. Ze kan niet wachten om te spelen en geknuffeld te worden door haar baasje. De Pat’ Patrouille Stella pluche is een geweldige keuze voor kinderen die van honden houden. Met haar zachte vacht en lange oren is ze onmogelijk te weerstaan! Kinderen zullen urenlang met dit pluche willen spelen.

Patrouille te hulp!

Ontdek onze ongelooflijke collectie Patrol Plush en ga op avontuur met Ryder, Marcus, Ruben en al hun vrienden! Dit is de perfecte collectie voor alle kinderen die fan zijn van de beroemde tekenfilm!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

Coton

Size

20cm