-15%korting met de code DCB15 tot 01/12/2023

Grote Salamèche pluche – knuffel

59,90 

Een grote verzameling van onze favoriete kleine Pokémon. 50 cm ruimte voor plezier en lange uren met uw kind.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Groot pluche Salamech pluche Pokemon pluche Materiaal: Katoen

Een grote Salamèche-pluche voor Pokémon-fans

Het is moeilijk om niet te vallen voor de charme van deze grote Salamèche-pluche als je een Pokémon-fan bent! U zult het graag in uw slaapkamer of woonkamer zien staan. Met deze pokemon pluche kunt u niet alleen eer bewijzen aan uw favoriete Pokémon karakter. Maar u kunt er ook een persoonlijk en speels tintje aan uw woonruimte mee geven. Koop deze schattige en grote salameche pluche om de goede herinneringen aan het mooie avontuur in de Kanto regio te bewaren. U kunt hem naast uw Pikachu of ander pluche zetten om uw eigen verzameling te creëren. Mooie momenten om te delen met deze grote Salameche-pluche Salamech is altijd zachtaardig en aanhankelijk geweest voor zijn vrienden en trainers. Deze reuzenpluche zal zeker bij u of uw kind zijn. Deze pluche salameche is maar liefst 50 cm groot en zal u vervullen met zachtheid door zijn zijdeachtige vacht en aangename aanraking. U krijgt zin om dikke knuffels te geven. Inderdaad, alleen al bij het zien van de grote ogen en het zachte gezicht van deze pluche pokemon, zult u hem stevig willen knuffelen. Deze pluche pokemon tovert een glimlach op uw gezicht en neemt uw zorgen weg. Adopteer hem thuis om altijd aangename momenten door te brengen in uw kamer of in uw woonkamer. Salamèche pluche: een geweldig speelkameraadje voor uw kind Is uw kind ook gepassioneerd door Pokémon? Net als alle fans van de franchise van Nintendo heeft hij er altijd van gedroomd om Salamèche te kunnen vangen. Door hem deze grote Salameche-pluche te geven, kan hij zijn droom verwezenlijken. Als een echte Pokémon-trainer zal hij goed zorgen voor dit schattige vuurwezen. Ze kunnen samen op jacht gaan naar Pokémon. Uw peuter zal het avontuur zeker waarderen. Bovendien zal deze pokemonpluche meer zijn dan alleen een speelkameraadje voor uw kind. Het zal ook een vriend zijn met wie hij zijn tijd en zijn bed kan delen. Inderdaad, hij zal gemakkelijk de slaap vinden aan de zijde van deze grote salameche pluche. Hij zal kunnen rekenen op de zachtheid van zijn vacht om hem tederheid en troost te brengen. Deze pokemon pluche is geschikt voor een kind van 2 tot 15 jaar. Salameche pluche: een geweldig cadeau voor een verjaardag Er is geen beter cadeau voor een Pokémon-fan dan deze grote salameche-pluche. Veel meer dan gewoon speelgoed, wordt deze pokemon pluche een echt verzamelobject dat prachtige herinneringen oproept. Geef het cadeau voor een verjaardag of een andere blijde gebeurtenis. De persoon die deze pokemon pluche ontvangt zal blij zijn. Bevalt dit product u? Het is verkrijgbaar voor een geweldige prijs op My-Pokemon.com. Andere Pokemon pluche speelgoed zoals Pikachu of Firecracker zijn ook verkrijgbaar in onze winkel. U profiteert van een gratis levering vanaf 40 euro aankoop.

Ontdek onze Pokémon Pluche collectie

Pikachu, Salamèche, Bulbizare of Carapuce? de vraag die een hele generatie kenmerkte… Als u ook fan of nostalgisch bent van het Pokémon-universum, ontdek dan onze volledige collectie Pokémon Plush in onze shop. Vang ze allemaal!
Pokemon pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

Coton

Tranche d'âge

2-15 ans

Kleur

Orange

Size

50cm