-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Liefde roze teddybeer – knuffel

29,90 49,90 

Kunt u uw eigen behoeften zien door de behoeften van uw eigen lichaam en uzelf een groot geschenk geven? Bekijk onze roze Love teddybeer, die is schattig! Wij helpen u een handje op Valentijnsdag, zodat u uw gezin het beste uit uw cadeau kunt halen! Wees dapper, verklaar eindelijk uw liefde!

Deze praktische roze teddybeer is een heel kleinigheid! De vacht is sterk en snel, en de grote bezittingen van de ogen maken het hem mogelijk alle taken uit te voeren die hij moet doen. Met hun zachte en lange haren kunnen ze niet zonder deze kleine teddybeer!

Hij is perfect voor de moeder van een klein kind. Ik kan niet wachten om hem te leren kennen en hem niet te kunnen zien!

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Roze Liefdesbeer Pluche Valentijnsdag 87aa0330980ddad2f9e66f: 40cm|50cm|60cm

Een bijzonder geschenk!

De roze Love bear pluche is een schattig en bijzonder cadeau voor 14 februari of een andere speciale datum voor u en uw geliefde! Ze is zo schattig met haar rode hartje in haar armen! Profiteer van dit prachtige pluche om uw liefdesverklaring af te leggen! Het is een roze pluche beer, gemaakt van hoogwaardig pluche. De afmetingen van het pluche zijn tot 60 cm hoog. Het pluche voelt zacht aan en is perfect voor kinderen van alle leeftijden.

De dag van de liefde

Valentijnsdag, 14 februari, is wereldwijd bekend! Het is een dag om de liefde voor onze geliefde te tonen en hem of haar te vertellen hoeveel hij of zij ons leven beter maakt!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

Coton

Kleur

roze