-10%korting met de code DCH10 tot 01/11/2023

Stitch en Angel love – knuffel

49,90 

Dit is onze prachtige Stitch en Angel Love knuffel, die zo schattig is! Deze knuffel is perfect voor fans van deze personages en voor degenen die van knuffels houden.

Het is een geweldig Valentijnscadeau of een speciale gelegenheidscadeau voor een koppel!

Stitch en Angel amour zijn een geweldig paar zachte pluchen knuffels voor kinderen. Ze hebben lieve looks en karakters waardoor ze zeer geliefd zullen zijn bij alle kinderen. Deze twee pluche speeltjes zijn met de hand genaaid met een hoogwaardige afwerking en zijn gemaakt van 100% polyester zacht pluche. De heldere ogen en warme omhelzing van deze twee pluche speeltjes zullen zeker vreugde toevoegen aan het leven van uw kinderen.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster

Zo mooi en lief!

De Stitch en Angel Love knuffel stelt Lilo’s beste vriend voor met zijn geliefde Angel. Ze zitten in een omhelzing die iedereen die ernaar kijkt zal doen smelten. Deze knuffel is perfect om aan uw partner te geven die fan is van Stitch en Angel, hij is zo schattig en zacht! Stitch and Angel Love knuffel is een prachtig product dat een geweldig cadeau is voor volwassenen en kinderen. De twee personages zijn verbonden door een band van liefde en genegenheid en staren elkaar met heldere ogen aan. Het knuffel is gemaakt van zachte stof en is perfect om mee te knuffelen. Beide personages zijn kleurrijk en leuk gekleed en zullen alle Stitch-fans zeker bevallen.

De dag van de liefde

Valentijnsdag, 14 februari, is wereldwijd bekend en wordt gevierd als een heel bijzondere dag. Het is een dag om uw liefde voor uw geliefde te tonen, en om hen te laten zien hoeveel zij uw leven beter maken!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

Coton

Taille

20cm

Kleur

Blauw, Violet