-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Corbac Phenix Brawl Stars Pluche – knuffel

24,90 

Van het ongelooflijke werk van ‘s werelds beste videograaf, Corbac Phenix, is een heel bijzonder pakket gemaakt. Deze Corbac Phenix Brawl Stars pluche. Dit is een praktische regenjas, bedekt met een lichte nevel en felgeel van kleur. Heel schattig met zijn mooie zwarte ogen.

De Phoenix Crow is een officiële pluche van Brawl Stars, de mobiele bedrijfs- en entertainmenttak van Supercell. Het is ongeveer 25 cm hoog en is gemaakt van een zeer licht gewicht. Het is goed ontworpen, met geglazuurde kunststof en harde kunststof vleugels met een sterk motief. De Phoenix Crow is een zeer duidelijk en eenvoudig kledingstuk, met veel details die het uniek maken. Fans van Brawl Stars zullen de authenticiteit van het ontwerp moeilijk kunnen weerstaan!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Corbac Phenix Brawl Stars pluche knuffel Brawl Stars pluche knuffel Video Game Materiaal: Katoen

Zeer zacht om hem te begeleiden in zijn spelletjes

Uw kind zal dol zijn op deze zachte katoenen Brawl Stars pluche om te spelen met andere personages uit zijn Brawl Stars collectie. Phoenix zal ‘s nachts ook zijn bed delen voor een rustige en vredige slaap. Deze charmante kleine Phoenix zal de perfecte metgezel zijn voor alle Brawl Stars fans! Zijn grote vleugels stralen een krachtig en majestueus aura uit, terwijl zijn ogen stralen met een vastberaden gloed. Brawl Stars spelers zullen dol zijn op deze Phoenix pluche in de afbeelding van hun favoriete personage!

Brawl Stars pluche collectie

Bent u ook een fan van Brawl Stars? Ontdek onze collectie pluchen speelgoed met het sensationele mobiele spel Brawl Stars. Ga samen met je favoriete helden op ongelofelijke avonturen.
Brawl Sterren pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

Coton

Size

25cm

Kleur

Geel