-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Schattige avocadopluche voor meisje – knuffel

19,90 109,90 

Kunt u een nieuwe avocado maken? Hij is verkrijgbaar in verschillende maten, van 30 tot 85 cm. Dit is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat uw vrienden het kunnen zien zoals zij het zien.

Deze fijne avocadopluche is geweldig voor mij! Erg lekker en snel, perfect om te koken en om de kleintjes schoon te houden. De sterke, donkere ogen van dit prachtige huis zijn zeer goed om naar te kijken, evenals de mooie, dikke muren. Kleinere kinderen moeten kunnen genieten van deze lekkere avocadosaus!

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Avocado pluche speelgoed 30-85cm, Kawaii pluche kussen voor kinderen, verjaardagscadeau Uncategorized a7796c561c033735a2eb6c: groen

Knipoogt

Dit is een zeer schattig pluchen speeltje, zijn glimlach en knipoog zullen elk kind doen smelten van liefde en hem nooit meer willen verlaten. Deze schattige advocaat is een perfect cadeau voor meisjes van alle leeftijden! Hij is gemaakt van zacht, knuffelbaar pluche, met heldere ogen en een schattige glimlach. Deze schattige avocado is zeker een goede metgezel voor die lange winteravonden of luie middagen.

Verschillende scenario's

Dankzij de poten kan deze avocado in verschillende posities worden geplaatst, zodat u hem op verschillende manieren kunt gebruiken.
Avocado pluche speelgoed 30-85cm, Kawaii pluche kussen voor kinderen, verjaardagscadeau Uncategorized a7796c561c033735a2eb6c: groen

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Groen

Size

, , ,

Size

30cm, 45cm, 60cm, 85cm

Sexe

Unissex

Matériau

Coton