Show Filters

Hun favoriete voorwerpen helpen zowel kinderen als volwassenen om te gaan met de verschillende emoties die zij in hun leven kunnen ervaren. Als geluksbrenger of knuffel helpen deze voorwerpen eenzaamheid te bestrijden en empathie te ontwikkelen bij zowel volwassenen als kinderen. In dit verband zijn knuffels in de vorm van dieren bijzonder populair. De meest bekende is de teddybeer, populair geworden door de beroemde Teddybeer. Maar ontdek in deze collectie koeiepluchen speelgoed dat uw kind ook psychologisch helpt ontwikkelen.

De koe om de allerkleinsten gerust te stellen

Vanaf de leeftijd van zes maanden begint uw baby te begrijpen dat hij een zelfstandig wezen is. Hij weet dat hij geen deel uitmaakt van zijn moeder. Hij begint zich dan gefrustreerd te voelen door dit besef, door dit gevoel van afgescheidenheid. Om hem gerust te stellen komt de deken om de hoek kijken. Dit kan een zakdoek zijn, een speeltje of, meer algemeen, een knuffel. De schattige koeienknuffel zal het kind helpen deze overgang te overwinnen, zodat het gevoel van eenzaamheid geleidelijk verdwijnt. Bovendien staat de koe in veel culturen symbool voor overvloed, vruchtbaarheid en vrijgevigheid, net als mama! In India wordt zij zelfs beschouwd als de universele Moeder.

In dit stadium, waarin uw baby zijn behoeften nog niet duidelijk kan uiten, is het aan u om voor hem te kiezen. Voor peuters is het belangrijkste de veiligheid van het koeienpluche. Kies een knuffel die gemaakt is van kwaliteitsmateriaal, waarvan het haar niet gemakkelijk loslaat en die hypoallergeen is, om gezondheidsrisico’s voor uw baby te voorkomen. Geef uw baby daarom een geborduurd koeiepluche dat geen haar heeft en door zijn grootte bijzonder geschikt is om vast te pakken.

Een trouwe vriend voor uw kinderen

Naarmate ze ouder worden, worden opgezette dieren vrienden voor uw kinderen. Ze worden speelkameraadjes en vertrouwelingen die hun geheimen bewaren en hen troosten als ze verdrietig zijn. Het knuffeldier luistert naar hen en knuffelt hen naar believen! En als uw kind huisdieren begint te willen, is de pluche babykoe met een klein kalfje ideaal om hen kennis te laten maken met het houden van dieren voordat ze een echt dier kopen. Deze knuffel traint hen in het verzorgen van een dier, zodat uw kind er geen moeite mee heeft wanneer u besluit hem een hond of kat te geven.

Luister op deze leeftijd naar uw kind om het juiste knuffeldier te kiezen. Als ze het knuffeldier dat u voor hen koopt niet leuk vinden, zal uw kind er toch nooit aan gehecht raken. Nogmaals, veiligheid is belangrijk. Maar dat geldt ook voor de indruk die het op uw kind maakt. Bied in het bijzonder despotted cow plushaan, die uw kind zeker aan het lachen zal maken tijdens hun verdrietige momenten, met zijn tongetje uitgestoken!

Een dekbed voor volwassenen?

Net als kinderen zijn volwassenen vatbaar voor emoties die hun geest soms naar beneden halen. Ook u hebt een voorwerp nodig dat u op zulke momenten geruststelt. Het is vaak een voorwerp dat door een voorouder of een geliefde is achtergelaten, waarvan u niet denkt dat het een trooster is, en toch is het dat wel! Denk er dus aan wanneer u een vriend of familielid een cadeau moet geven.

Voor een verjaardag, Kerstmis, of gewoon om uw geliefden blij te maken, is degrote gevlekte koe plucheperfect. Wanneer zij een moeilijke periode doormaken, helpt uw pluche hen erdoorheen, herinnert hen aan uw empathie en vriendelijkheid en versterkt zo uw band. Als de reusachtige pluche te groot is voor uw smaak, zal de kleine koe pluche sleutelhanger, met zijn verschillende kleuren, perfect passen bij de tassen van uw geliefden. Bovendien kunnen ze hem overal mee naartoe nemen. Voor uzelf, die vaak openbare presentaties moet geven, kan het koeienpluche met hartmotieven heel goed helpen bij het instuderen van uw toespraken.

Koeienpluche als decoratief element

Waarom geen koeienpluche op uw planken? De knuffeldieren dienen niet alleen als speelgoed voor kinderen, maar zijn ook decoratieve elementen voor huisfeeën die zich willen onderscheiden. Niet erg gebruikelijk als decoratieobject, geven knuffels toch warmte en originaliteit aan uw kamer. Knuffels kunnen ook worden gebruikt als achtergrond voor een fotoshoot, of gewoon in de keuken aanwezig zijn om naar u te luisteren terwijl u wacht tot een gerecht gaar is, of terwijl u de werkbladen schoonmaakt.

Degentleman cow pluchezal zeker zijn plaats vinden op uw boekenplank, naast uw boeken, of een vaas en zal uw woonkamer wat stijl geven. Het liggende koeienpluche kan dienen als kussen op uw bank, en u kunt het knuffelen wanneer u bang bent tijdens het kijken naar een horrorfilm. Hetkoeienpluche met zijn zachte vachtzal de harten van jong en oud verwarmen. Zittend geeft het een even zacht beeld aan de kamer van uw kind, of zelfs aan de uwe. En het is zo leuk om haar te aaien!