Show Filters

Natuurlijk bent u op zoek naar een echt schattig knuffeldier. Maar wat als uw kind niet gaat voor de traditionele katjes en teddyberen? Er zijn genoeg andere keuzes beschikbaar! Geef hem bijvoorbeeld een kikkerpluche met een vriendelijk gezichtje en felle kleuren. Een schattig, kauwspeeltje waar uw peuter zacht en comfortabel tegenaan kan kruipen.

De kikkerpluche: een origineel cadeau voor een origineel kind

Veel kinderen vallen van nature op puppy’s of teddyberen, maar sommigen onderscheiden zich al heel vroeg door een voorkeur te krijgen voor dieren… laten we zeggen, een beetje minder gewoon. Geen zorgen, de catalogus van Ma-peluche.fr heeft voor elk wat wils!

De kikker, die voorkomt in sprookjes en legenden uit vele landen en vaak wordt geassocieerd met mysterie en magie, is altijd gewaardeerd om zijn ronde vorm en ongewone gezicht. Zijn gekwaak, zijn grote uitpuilende ogen en zijn grappige sprongetjes maken hem tot een apart dier dat de verbeelding van kinderen prikkelt. Hij ziet er onopvallend uit en wordt in sommige oosterse culturen ook gezien als een symbool van geluk en voorspoed.

Met zijn grappige en minzame uiterlijk zal de kikkerpluche een trouwe dagelijkse metgezel worden voor uw kleintje. Hij heeft hem al eerder gezien, in boeken en tekenfilms, misschien zelfs gekruist in de bocht van een vijver of moeras tijdens een vorige wandeling. Het is een ongewone figuur, maar wel een die onmiddellijk vertrouwen wekt. Het kikkerdeken zal baby overdag lachen en kattenkwaad uithalen, en ‘s nachts waken over zijn kostbare slaap.

Speel en leer met de pluche kikker

Geen enkele ouder kan al zijn tijd besteden aan zijn kind, omdat hij het druk heeft met werk of huishoudelijke taken. Zij kunnen er echter alles aan doen om ervoor te zorgen dat zij zich nooit alleen voelen. De kikkerpluche is het perfecte geschenk voor de kleintjes om mee te nemen voor een knuffel als mama en papa elders bezig zijn. De vriendelijke amfibie kan u niet overal vervangen, maar dankzij hem heeft uw peuter, meisje of jongen, altijd een teder moment bij de hand.

Loyaal en aanhankelijk, het pluchen speeltje raakt nooit uit de mode. Maar meer dan een leuk en rustgevend speeltje, is het ook een essentieel ontwikkelingsinstrument voor de allerkleinsten. Het helpt baby’s niet alleen hun zintuigen te ontdekken, maar stimuleert ook de dagelijkse opbouw van hun fantasie. Door hem uit te rusten met accessoires en hem vrolijk te betrekken bij zijn activiteiten, ontwikkelt uw baby onbewust zijn motorische vaardigheden en vormt hij zijn begrip van de wereld.

De kikkerpluche heeft dus meer dan één kaart om met uw kleine schat te spelen. Allereerst biedt het hem al het geluk dat u van een vriend verwacht tijdens het spelen. Dan tegen zijn borst geknuffeld, neemt hij het over om hem gerust te stellen tijdens zijn dutje. Kortom, de pluche begeleidt het kind bij het leren over het leven en laat hem zijn eigen verhalen dromen. Net als u stimuleert het zijn expressie en helpt het hem gewoon volwassen te worden.

Hoe kiest u een kikkerpluche voor uw kind

Het spreekt vanzelf dat elke kinderfase een iets andere kikkerpluche heeft. De engel in het ledikant heeft niet dezelfde relatie met zijn harige handlanger als de basisschoolleerling, maar beiden kunnen er een grote aantrekkingskracht in vinden.

Baby’s hebben voortdurend behoefte aan geruststelling en verwennerij en moeten een zacht gestructureerd, glimlachend dekentje kunnen knuffelen wanneer u hen uit het oog verliest. Zachtheid, eenvoud en schattigheid zijn de cursors die u zonder aarzeling moet indrukken. Tot de leeftijd van vier of vijf jaar is het belangrijkste dat de kikker kan worden opgepakt en vastgehouden, om hem geleidelijk te helpen de angst voor uw afwezigheid te overwinnen. Let er ook op dat hetleuke kikkerpluchegeen plastic onderdelen mag hebben: kies vooral voor geborduurde ogen.

Een jonge scholier ziet zijn opgezette dieren misschien niet meer als troostende voorwerpen, maar als bondgenoten die hem in stilte steunen. De humoristische uitstraling van het personage en het aspect van de goede vriend worden daarom selectiecriteria. Op deze leeftijd kunt u kiezen voor een maffe, grappige kikker die neigt naar Pokémon, of een3D kussen kikker pluchedie een comfortabel formaat heeft en plezier en ontspanning combineert.

Ten slotte zou een pre-tiener misschien liever een kikker ontvangen met een manga-ontwerp of een replica van een beroemd personage, zoals de beroemde Kermit van de Muppets, als decoratief object op een bed of plank. De fluffy frog wordt zo een element van personalisering van de kamer, in een tijd waarin zelfbevestiging een grote rol speelt in de emotionele ontwikkeling.

Een veilige en betere kwaliteit pluche kikker

Veiligheid is een must wanneer een kleintje honderden uren gaat knuffelen met zijn harige huisdier. U hebt het recht en de plicht om te eisen dat het speelgoed van uw kind absoluut veilig is.

Daarom zijn de pluche kikkers die mijn-knuffel.nl aanbiedt allemaal gemaakt van hoogwaardige hypoallergene materialen. Ze zijn gemaakt van gezonde vezels, voornamelijk katoen, en zijn veilig voor langdurig contact met de ogen en de mond. Niets mag de unieke relatie tussen uw peuter en zijn nieuwe kikkerpluche bederven. Controleer echter de productkaart voordat u uw keuze maakt: sommige pluche speeltjes zijn door hun gewicht of ontwerp bedoeld voor kinderen van een minimumleeftijd.

Dat is het, nu bent u helemaal klaar om uw kleine groene beestenfan zijn cadeau te geven! Vind gemakkelijk de kikkerpluche die bij hem past in onze uitgebreide collectie artikelen en profiteer van onze gratis verzending vanaf 40€ aankoop.