Show Filters

Wie heeft er niet van gedroomd om het gezicht van zijn kind te zien oplichten met een lieve glimlach en zijn ogen te zien schitteren van geluk? U wilt hem een zacht en schattig pluchen speeltje aanbieden dat zijn kinderhart zal veroveren. De turtle pluche is het ideale geschenk voor alle omstandigheden: verjaardag, Kerstmis of gewoon om te plezieren, de turtle pluche is zo mooi en kleurrijk dat uw kind er alleen maar van zal houden.

Dankzij onze selectie en onze gevarieerde catalogus vindt u vast en zeker wat u nodig hebt om van dit cadeau een vreugdevol moment voor uw kleintje te maken.

Een schildpad pluche om vreugde en welzijn te creëren voor uw kind.

Kinderen houden van spelen, dat is geen geheim. En spel is heel belangrijk om hen te helpen hun inventiviteit en verbeelding te ontwikkelen.

De schildpad heeft een sterke symboliek in de collectieve verbeelding. Het vertegenwoordigt oude wijsheid, doorzettingsvermogen, vastberadenheid en het vermogen om kalm te blijven en emoties te beheersen.

Door met zijn schildpadpluche te spelen zal uw baby dus verhalen kunnen verzinnen, hem zijn jeugdvreugde en -verdriet kunnen vertellen als aan een geduldige en welwillende vriend. De schildpad pluche wordt zijn speelkameraad en beste vriend.

Uw baby zal gerustgesteld in slaap vallen tegen zijn zachte, warme omhulsel.

Wij hebben een hele catalogus met heel betaalbare prijzen voor het geluk van kinderen, maar ook van ouders.

Tussen de onnavolgbare ninja turtles, dezeeschildpad, debaby schildpad pluchedie te schattig is, dezachte schildpad plucheen de Koopa Troopa schildpad pluche uit de Mario Bros games, mis het niet om hem dit cadeau te geven waar hij zeker blij van wordt.

Onze schattige schildpadpluchen wachten gewoon op uw kleine om te knuffelen, het is aan u om te kiezen welke u hem zult geven.

De schildpad pluche voor lieve momenten van delen met uw kind.

Als kinderen graag spelen, willen ze vooral tijd doorbrengen met degenen van wie ze houden.

Met het zachte schildpadpluche kunt u momenten van lachen en gedeelde vreugde delen terwijl u samen speelt.

Een denkbeeldige onderwaterwereld creëren ? Vechten tegen de slechteriken en dan smullen van kaaspizza? Een samoerai-leerling zijn en advies vragen aan de wijze en eerbiedwaardige schildpad? Met onze schildpadpluche kunt u allerlei leuke en vermakelijke verhalen verzinnen. Uw kind zal het geweldig vinden om tijd met u en zijn beste vriend met een schelp door te brengen.

U kunt van de gelegenheid gebruik maken om met hem te praten over de zeewereld, fauna en flora voor een praatje over de biodiversiteit die beschermd moet worden en zo zijn ecologisch bewustzijn te wekken.

Uw baby is te klein voor deze spelletjes, vermaak u door hem in de nek of op het puntje van zijn neus te aaien met het zachte pootje van de schildpadpluche. Hij zal nieuwe sensaties ontdekken die zijn zintuigen ontwikkelen. Laat de schildpadpluche met een grappig stemmetje praten en hoor uw baby hardop lachen.

Een betaalbaar pluche met een uitstekende kwaliteit.

Wanneer wij een geschenk geven, hopen wij dat de ontvanger grote vreugde ervaart. Maar als je een kind een cadeau geeft, is het heel belangrijk dat het ook voldoet aan kwaliteitsnormen voor hun welzijn en veiligheid. Al onze schildpadpluchen zijn onderzocht en geselecteerd om aan deze criteria te voldoen.

Gemaakt van katoen en behandeld hypoallergeen, het schildpad pluche is zeer zacht en respecteert de huid van uw baby. De naden zijn zo gemaakt dat ze extreem sterk zijn, de vulling niet laten ontsnappen en zo uw kind beschermen.

Elk onderdeel of detail is zorgvuldig genaaid om verstikking te voorkomen.

U kunt uw kind zonder problemen urenlang zien spelen met de schildpadpluche.

Onze turtle plushies zijn machinewasbaar tot 30 graden met uw gebruikelijke waspoeder. Zo behoudt het schildpaddenpluche al zijn kleuren en zijn oorspronkelijke vorm en bent u er zeker van dat het goed schoon is voor uw baby.

Bovendien wordt de levering aangeboden vanaf € 40 van de aankoop en profiteert u zelfs van het volgen van pakketten in Frankrijk, Zwitserland en België. Waarom zou u uzelf onthouden om uw kind gelukkig te maken?

Uw schildpad pluche aan te bieden is op Mijn-knuffel.nl

Omdat wij van kinderen houden, hebben wij u alleen producten ter beschikking gesteld waarvan wij de kwaliteit en esthetiek hebben gewaarborgd. Al onze schildpad plushies zijn mooier, zachter en schattiger dan elkaar.

En omdat wij ook van ouders houden en geloven dat het heel goed mogelijk is een kind een plezier te doen door hem een schildpadpluche te geven zonder zijn PEL te breken, hebben wij een heel assortiment tegen betaalbare prijzen.

Wij leveren wereldwijd en u heeft de mogelijkheid om de pluche binnen 14 dagen zonder extra kosten terug te sturen als deze niet naar wens is. U kunt dan overgaan tot omruiling of uw aankoop volledig terugbetaald krijgen dankzij de 100% tevreden of terugbetaald garantie. Waarom aarzelen?

Bij Mijn-knuffel.nl besteden wij veel zorg aan onze klanten, voor vragen of bestellingen staat onze klantenservice tot uw beschikking per mail of op de chat.

Verspil geen moment en bied hem de schildpadpluche aan waar uw kind altijd al van gedroomd heeft.