Show Filters

Barst uw kind van de verbeelding? Maak hun dromen waar door ze een fantastische pluchen knuffel te geven! U hebt keuze te over: knuffels van bekende fantasiefiguren,dansende eend, een nachtlampje met een eenhoorn of draak… Kiezen voor een fantastische knuffel betekent van zijn dagelijks leven een dagdroom maken.

Kies een fantasie pluche speeltje dat veilig is voor uw kind

Het is belangrijk dat u pluchen speelgoed van goede kwaliteit kiest voor uw kind, want het zal er veel tijd mee doorbrengen. De fantasiepluche kan hem zijn hele kindertijd vergezellen, dus is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat een kwaliteitsprobleem het niet verpest. Op elke leeftijd wordt het knuffeldier van uw kind natuurlijk geknuffeld, maar ook in de mond gestopt of soms zelfs een beetje mishandeld.

De fantastische pluche speeltjes van Mijn-knuffel.nl zijn gezond en van hoge kwaliteit. Ze zijn gemaakt van gezonde en robuuste materialen om een lange levensduur te garanderen. De gebruikte materialen zijn hypoallergeen, zodat ze geen allergieën veroorzaken bij uw peuter.

Neem toch de tijd om te controleren of het fantasie-pluche dat u kiest geschikt is voor de leeftijd van uw kind. Er is een enorme keuze! U vindt zeker de juiste voor hem.

Een fantasie-pluche om zijn verbeelding en creativiteit te prikkelen

De creativiteit van jonge kinderen wekken is belangrijk, het helpt hen het leven vanuit verschillende invalshoeken te bekijken, hun nieuwsgierigheid te wekken, hun emoties en ideeën te uiten. Creativiteit is een eigenschap van volwassenen en wordt van jongs af aan aangeleerd.

Fantastische knuffeldieren zijn er in vele vormen. Meisje of jongen, er is een fantasiepluche voor uw kind, ongeacht zijn leeftijd. Legendarische wezens zoals de eenhoorn of de draak nemen uw cherubijn mee op reis naar het land van de wolken! Neem hem mee naar de prehistorie met de fantastische pluche dinosaurus collectie en hij zal zich onderdompelen in de oorsprong van de wereld terwijl hij zich vermaakt!

Neem uw peuter mee naar regenboogland met een prachtige eenhoorn

De eenhoorn is een fascinerend legendarisch dier dat geliefd is bij alle kinderen, maar ook bij ouderen. Op Mijn-knuffel.nl vindt u een waanzinnige verzameling eenhoorns. Ze zijn wit, blauw, roze, klein, groot of zelfs reusachtig, allemaal even schattig. Een knuffel, een kussen of een eenhoornkussen is de ideale metgezel voor een dagelijks leven met duizend en één kleuren.

Veel meer dan een eenvoudig pluchen speeltje, zal de eenhoorn een prachtige metgezel zijn voor uw kind, misschien zelfs zijn favoriete deken. Uw kleintje wordt de nieuwe ontdekkingsreiziger van wonderbaarlijke werelden op de rug van zijn prachtige veelkleurige rijdier!

Fantastisch rollenspel in de tijd van de dinosauriërs

De dinosaurus is een van de favoriete dieren van de kleintjes. Er zijn allerlei soorten fantastische rollenspellen. Zo kan de indrukwekkende tyrannosaurus uw kind terugbrengen naar de prehistorie en het meteen onderdompelen in een rollenspel vol avontuur en overwinning. Geeft uw kind de voorkeur aan de triceratops? Of misschien de stegosaurus? Geen paniek, de collectie fantastische dinosaurussen is groot genoeg om iets leuks te vinden.

En wat dacht u van eenleuke roze dinosaurus plucheom de deal te versieren? U kunt hem ook een mooi dino-nachtlampje geven om zijn avontuurlijke dromen te verlichten! Fans van de beroemdste dino’s zullen ook blij zijn met Yoshi of kawaii pluche speelgoed. U hoeft alleen maar de dinosaurus fantasie pluche te kiezen die het beste bij hem past!

Een drakenmaatje om naar nieuwe avonturen te vliegen

Een legendarisch dier heftiger dan een eenhoorn en nog fantastischer dan een dinosaurus? De draak natuurlijk! Welk kind heeft zich nooit verwonderd over mooie verhalen over draken. Ze zijn zeer aanwezig in het universum van kinderen en hun avonturen worden verteld in vele tekenfilms. Wat is zijn favoriete beroemde draak? Toothless, Lightning Fury, Arlo, Bowser? U vindt het in de collectie fantastische poppen.

Draken in alle kleuren en maten om hem het mooiste cadeau te geven. Er zijn er voor de allerkleinsten, maar ook voor de ouderen. Een zacht drakenmaatje voor fantastische dutjes of een woeste draak voor lange uren spelen in prachtige denkbeeldige koninkrijken, u hebt keuze te over om hem de metgezel van zijn dromen te geven!

Een collectie Tsum tsum pluche speelgoed om zijn gelukkige wereld uit te breiden

Omdat Tsum tsum een afgeleide is van het woord “tsumu” dat “stapelen” betekent in het Japans, biedt Mijn-knuffel.nl u een ruime keuze van deze fantastische Disney diertjes om misschien samen met uw kind een leuke verzameling karakters te beginnen.

U vindt onder andere de personages van Winnie de Poeh, Bambi, Mickey, Stitch, Hulk, Spider-Man of zelfs Captain America in te leuke vormen. Ideaal voor baby’s en peuters, ze zijn allemaal zacht en vormen een geweldig slaapmaatje of een fantastisch dekbed! Pas op, ze zijn zo schattig dat zelfs een volwassene de drang om een Tsum Tsum-verzameling uit zijn kindertijd te beginnen misschien niet kan weerstaan!