-15%korting met de code DCB15 tot 01/12/2023

Blauwe dinosaurus – knuffel

24,90 109,90 

Op zoek naar een geweldig cadeau voor uw kind? Laat hem dan deze zachte blauwe dinosaurus knuffel ontdekken om uw kind te laten dromen.

Leer uw kind de geschiedenis van de aarde en dit beroemde schepsel met dit pluchen speelgoed, dat gewoon ongelooflijk is!
De Blauwe Dinosaurus knuffel is een zeer zachte pluche knuffel die geschikt is voor kinderen van alle leeftijden. Het is gemaakt van zachte stof en voelt zeer aangenaam aan. Het pluche is van goede kwaliteit en de afwerking is netjes. Kinderen spelen graag met dit speelgoed en worden het knuffelen nooit beu.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster

De vriendelijke blauwe dinosaurus

De blauwe kleur van het knuffel zal uw kind kalmeren. Dinosaurussen zijn grote dieren en deze is een herbivoor en zeer vriendelijk, met zijn lange nek kan hij bladeren uit de boomtoppen pakken om zich te voeden. De schattige kleine blauwe dinosaurus waar iedereen verliefd op wordt! Deze knuffel is perfect voor grote dinosaurusfans, en voor liefhebbers van knuffeldieren in het algemeen. Met zijn zachte blauwe vacht en grote zwarte ogen zal deze knuffel dinosaurus ieders hart doen sneller kloppen.

Wat als... de dinosauriërs niet waren verdwenen?

Gigantische, majestueuze wezens leefden op het land en in de lucht, dinosaurussen met hun vreemde kruinen en hoorns heersten 200 miljoen jaar geleden over de planeet. De enige afstammelingen van de dinosauriërs die nu nog onder ons leven zijn de vogels.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

Coton

Kleur

Blauw