-10%korting met de code LOV10 tot 29/02/2024

Tyrannosaurus knuffel, grijs – knuffel

24,90 94,90 

Ontdek deze prachtige, schattige grijze tyrannosaurus pluche, hij is leuk, hij is zacht, deze pluche heeft maar één wens, dat is plezier maken met uw soort en hem alle verhalen vertellen van meer dan 200 miljoen jaar geleden… Dit is de perfecte manier voor kinderen om te leren en te leren spelen. Met het ijverige lichaam en de realistische kenmerken kunnen de fans van deze prehistorische wereld hun hart ophalen. Onze Tyrannosaurus-pluche is goed aangelegd en biedt u veel comfort. U kunt nu genieten van het geschenk van prehistorische ridders met onze Tyrannosaurus pluche!

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster

De lachende en vriendelijke T-rex

Grappig en eigenzinnig, de schattige grijze dinosaurus pluche zal snel de vriend van elk kind worden!
Kinderen nemen de T-rex overal mee naartoe: naar het park, voor een wandeling, voor een dutje of voor het grote slapen ‘s nachts. De Tyrannosaurus pluche is het perfecte speelgoed voor kinderen! Deze zachte en knuffelbare dinosaurus zal zeker de nieuwe beste vriend van uw kind worden.

Wat als... de dinosauriërs niet waren verdwenen?

Gigantische, majestueuze wezens leefden op het land en in de lucht, dinosaurussen met hun vreemde kruinen en hoorns heersten 200 miljoen jaar geleden over de planeet. De enige afstammelingen van de dinosauriërs die nu nog onder ons leven zijn de vogels.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren