Show Filters

Als uw kind gefascineerd is door wolven, geeft u hem het mooiste cadeau van allemaal door hem een van onze prachtige wolf pluche te geven. De wolf pluche heeft een dichte vacht die uw kind comfort en zachtheid zal brengen. Het is een afwisseling van de traditionele teddybeer, terwijl hij net als hij een prachtig wild dier uit de bergen en bossen voorstelt.

De wolf pluche, speelgoed dat een sensatie is

Deze pluchen knuffel bootst een echte wolf perfect na en blijft niet onopgemerkt. Uw kind zal verrukt zijn, want de wolf is een edel en mysterieus dier. De wolf is de voorouder van de honden en lijkt er veel op, vooral op sommige rassen zoals de husky of de wolfshond. De wolf is een majestueus dier met een intelligente en diepe blik. Onze wolf peluches behouden de elegantie en schoonheid van een echte wolf.

Het wolvenpluche is origineel en actueel. De wolf is een beschermde diersoort in Frankrijk en in vele andere landen. Het aanbieden van een wolvenpluche is een goede manier om kinderen kennis te laten maken met wolven. Het pluche zal een gelegenheid zijn om te vertellen hoe wolven leven, hoe ze communiceren.

De wolf pluche: een symbool van kracht dat kalmeert

Als het avond wordt, zijn sommige kinderen geneigd tot angst en vrezen ze het slapengaan. In slaap vallen wordt moeilijk, zowel voor hen als voor hun ouders die niet meer weten wat ze moeten doen om hen te kalmeren. Wat kinderen het meest vrezen is alleen zijn, zonder hun moeder of vader in de buurt. De aanwezigheid van een knuffel helpt deze leemte op te vullen.

De wolf is een sociaal, intelligent en trouw dier. Het staat voor kracht en bescherming. Voor het kind zal de wolf pluche de kenmerken van de wolf aannemen. Het stelt het kind gerust met zijn aanwezigheid en helpt het alleen de slaap te vinden. Als hij ’s nachts wakker wordt, voelt hij het wolvenpluche aan zijn zijde en kan hij weer rustig gaan slapen.

Het wolvenpluche stelt gerust als de ouders niet aanwezig zijn. Om zelf in slaap te leren vallen, heeft het kind een pluche aan zijn zijde nodig. Met zijn wolf pluche metgezel zal uw kind zich veilig en beschermd voelen.

De buitenwereld ontdekken met de wolvenpluche

De wolf pluche knuffel bevordert de ontdekking van de wereld en de natuur. Met zijn pluchen speelgoed zal het kind verhalen verzinnen, zijn pluche laten praten en ermee dialogeren. Al spelend beleeft hij avonturen en verlaat hij de beschermende cocon van het huis. Door deze spelletjes zal zijn verbeelding zich ontwikkelen. Met een wolf in de buurt voelt uw kind zich sterk genoeg om de wereld te ontdekken.

U kunt uw kind vertellen waar wolven leven, over de bossen en het buitenleven. De wolf leeft in een roedel, die wordt geleid door een wolvenpaar. Deze wolven zijn elkaar hun hele leven trouw. De roedel bestaat dus uit de ouders en hun kinderen. Het voorbeeld van de wolven helpt het gezinsleven uit te leggen met de waarden van trouw, bescherming en liefde.

De wolf pluche zal een vertrouwenspersoon worden die het gemakkelijker maakt om te leren over het leven in de maatschappij en ook over vrijheid.

De wolfspluche: een geschenk om zowel aan de kleintjes als aan de volwassenen te geven

Het pluchen speelgoed is het ideale geschenk voor kinderen, vooral als het de vorm heeft van hun favoriete dier. Maar tieners en volwassenen houden ook van opgezette dieren en veel volwassenen hebben een passie voor wolven. Zij zullen graag een wolfspluche van hoge kwaliteit cadeau krijgen, zoals het pluche speelgoed uit de Mijn Knuffel collectie.

De wolf pluche spreekt zowel meisjes als jongens en alle leeftijden aan. Voor kinderen is het een goed compromis als je geen echt huisdier kunt hebben. Een knuffel cadeau geven is een blijk van liefde en tederheid waar mensen altijd blij van worden.

Mijn pluche presenteert de mooiste wolvenpluche

Onze collectie wolf pluche biedt de mooiste modellen op de markt. Het textiel dat wordt gebruikt om de plushies te maken bestaat uit natuurlijke materialen zoals katoen. Wij besteden veel zorg aan de afwerking en zorgen ervoor dat de naden sterk zijn. Het wolvenpluche heeft een lange levensduur en blijft lang dicht bij uw kind.

Dankzij het zachte katoen van het wolvenpluche kan uw kind ermee slapen. Hij kan zijn pluche veilig knuffelen en hij kan erop liggen als de pluche groot is.

Hoe kiest u een wolvenpluche

Al onze wolf pluche modellen zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. U kiest uw pluche aan de hand van de leeftijd van uw kind en de grootte van het pluche. Kleine en middelgrote wolf pluche speelgoed zijn geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Voor oudere kinderen zijn alle maten geschikt. Tieners houden van grote wolvenpluchen, zoals onzeschattige wolvenpluchevan 53 cm of deschattige wolvenpluchevan 38 cm.

Sommige van onze wolf pluche komen in meerdere maten, zoals ons grijze wolf pluche model. U kiest het model 25 cm voor een klein kind vanaf 3 jaar. Voor grotere kinderen of volwassenen wordt de grijze wolf ook gemaakt in 35 cm of 45 cm. In kleinere maten, dezittende wolf pluchemeet 27 cm en de prachtige aanbiddelijke grijze wolf pluche is slechts 20 cm.

Onze cute wolf pluche en cute grijze wolf modellen lijken bijzonder veel op een echte jonge wolf. Met hun dikke, zijdeachtige vacht zijn ze aantrekkelijk voor klanten van alle leeftijden om mee te spelen, te decoreren of te knuffelen.