-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Schattige grijze en beige wolf pluche – knuffel

34,90 

Een groot aantal speelgoedsoorten bestaat uit jong en oud. Deze delicate geweven stof is een perfect voorbeeld van kopieerkunst. Hij heeft een praktische manier van werken. Het is een zeer praktisch hulpmiddel dat u kunt gebruiken om uw kind te helpen.

Deze nette wolvenpluche is perfect voor wolvenliefhebbers! Het is gemaakt van een fijne, gladde stof, die zeer aangenaam aanvoelt. De expressieve motregen en de wijde wereld geven hem een vriendelijke en gemoedelijke sfeer. Zijn lange en bestraffende woorden zijn ook zeer gedetailleerd.

Dit is een zeer drukke en kostbare plaats, en het is een goed idee om ervoor te zorgen dat u ervan kunt genieten. Hij is ongeveer 30 cm hoog, dus perfect speelgoed voor kinderen en volwassenen.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Schattige grijze wolf van pluche Materiaal: Katoen

Schattige pluche wolf

Deze grijze wolf is uitzonderlijk mooi met zijn unieke ontwerp en prachtige kleuren. Uw kind zal blij zijn met dit nieuwe decoratiestuk in zijn kamer.
Schattige grijze wolf pluche is een pluche dat een grijze wolf voorstelt. Het voelt zacht aan en is erg schattig. Zijn ogen zijn helder en expressief. De details van de jas zijn uiterst realistisch. De staart is lang en dik, net als die van een echte wolf. Dit pluche is een geweldige metgezel voor kinderen die van wilde dieren houden.

De wolf, een intelligent dier

Wist u dat wolven intelligente dieren zijn die zeer ingewikkelde jachtplannen kunnen ontwikkelen om hun prooi te vangen. Met hun lange staart kunnen ze hun evenwicht bewaren terwijl ze zich verplaatsen. In pluche zijn het prachtige dieren vanwege hun dichte en zeer zachte vacht. Uw kinderen zullen er blij mee zijn.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Taille

30cm