Show Filters

Onze collectie Boiling Plush is een assortiment van zacht, verbazingwekkend, karaktervol en cool uitziend pluchen speelgoed dat baby’s begeleidt tijdens hun eerste levensjaren. De pluche speeltjes zijn ontworpen om baby’s zelf te laten wiegen of om vast te pakken en vast te houden door kleine handjes.

De Boiling Plush is een pluchen speeltje met een echte pluchen warmwaterkruik, met daarin een plastic zak gevuld met warm of koud water.

Deze pluche warmwaterkruik is uitstekend geschikt om in te slapen, helpt bij het slapen, biedt comfort en warmte. Het kan ook worden gebruikt als speelgoed. Het is zacht, knuffelig en schattig.

De kwaliteit is altijd goed bij mijn pluche. De collectie warmwaterkruiken is gemaakt van het zachtste en meest comfortabele katoen op de markt. Het zachte katoen geeft u een gevoel van welzijn en warmte. Dankzij de warmte valt u elke nacht in maximaal comfort in slaap.

Wij doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te stellen. Onze producten zijn van topkwaliteit. Betere producten vindt u nergens anders.

Dezewaterkruikis ook zeer goed voor het wegnemen van spierpijn. Dankzij de warmte van het water in dit reservoir dat op u wordt geplaatst, heeft het hetzelfde effect als een thermische zalf.

Dit pluche is met zorg, warmte en liefde met de hand gemaakt. Het is zacht, comfortabel, schattig. Het is een ideaal geschenk voor uw dochter of vriendin. U kunt het aan iemand geven als kerstcadeau, verjaardagscadeau of gewoon om te zeggen: ik hou van je.

Waterflessen, een grootmoeders accessoire terug in de mode

Warmwaterkruiken zijn accessoires die zeer nuttig kunnen zijn om ons op te warmen en de pijn te verlichten. Ze zijn meestal gemaakt van stof gevuld met korrels of kralen, maar er zijn ook modellen van rubber of siliconen.

Ze werden vaak gebruikt door onze grootmoeders, tijdens lange strenge winters, maar zijn sindsdien minder in gebruik en snel vervangen door wandkachels.

Tegenwoordig, met de mode voor knuffels, verschijnen er hybride modellen van warmwaterkruiken, die vaak gebruikt worden door kleine kinderen met koude voeten.

Om ze te gebruiken, moet u ze eerst vullen met heet water en goed afsluiten. U kunt ze dan op het te verwarmen gebied leggen. De zakjes in de vorm van een warmwaterkruik kunnen rechtstreeks op de huid worden aangebracht of onder een handdoek of doek worden gelegd. De heetwaterkruik heetwaterkruiken zijn bijzonder nuttig voor het verlichten van spier- en gewrichtspijn, het verminderen van ontstekingen en spasmen, en om warm te blijven.

Ze kunnen ook worden gebruikt om hoofdpijn en buikpijn te verzachten. Warmwaterkruiken kunnen ook worden gebruikt om te ontspannen en tot rust te komen. Hun aangename warmte kan spanning en stress verlichten. Ze kunnen ook worden gebruikt om zich te verwarmen in de winter. Ten slotte zijn warmwaterkruiken gemakkelijk te onderhouden en kunnen ze met de hand of in de machine worden gewassen.

Warmwaterflessen, een onmisbare bondgenoot in de winter

De flessendekens zijn voorwerpen die veel comfort en een gevoel van welbehagen bieden. Ze hebben meestal de vorm van dieren, maar kunnen ook de vorm aannemen van andere voorwerpen zoals kussens of dekens.

Deze knuffels zijn gevuld met korrels, tarwe, rijst of granen die de warmte vasthouden en teruggeven aan de gebruiker, vaak jonge kinderen. Deze knuffels zijn ideaal als knuffel voor kleine kinderen, maar ook om ze op te warmen.

Hun juiste maat is perfect om handen en lichaam te verwarmen als het koud is. De heetwaterfles-achtige doekjes zijn erg populair bij kinderen en volwassenen. Ze voelen zacht en aangenaam aan en geven een gevoel van welzijn. Ze zijn ook zeer praktisch, omdat ze gemakkelijk overal mee naartoe kunnen worden genomen.

Ze zijn daarom perfect om spier- en gewrichtspijn te verlichten, krampen te verzachten en gezelschap te bieden als verwarmende deken. Warmwaterkruik pluche zijn meestal gemaakt van zachte stoffen en zijn machinewasbaar.

Speelgoed is een van de zachtste en meest geliefde speeltjes. Deze schattige pluche beestjes zijn zo schattig en vol zachtheid dat niemand hun charme kan weerstaan. Knuffels zijn een van de beste manieren om liefde en tederheid uit te drukken. Ze bieden een gevoel van veiligheid en comfort aan hun omgeving. De hot water bottle plushies zijn heel gemakkelijk vast te houden en te knuffelen.

Hun zachte en fluweelachtige textuur is perfect om te strelen en te kussen. Bovendien zijn ze zeer gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Het meeste pluche speelgoed is gemaakt van hypoallergene en duurzame materialen, waardoor het een uitstekende keuze is voor kinderen en volwassenen. Pluche speelgoed is verkrijgbaar in allerlei vormen, maten en kleuren. Er zijn huisdieren, stripfiguren, monsters, teddyberen en nog veel meer. Kinderen spelen graag met hun favoriete knuffels en voelen zich heel speciaal als ze die hebben. Ook volwassenen kunnen nuttige en absoluut aantrekkelijke knuffeldieren vinden om hun huis of kantoor te versieren.