Show Filters

Houdt uw kind van grote en kleine honden? Bent u op zoek naar een origineel cadeau-idee voor een geboorte dat niet alleen door de baby, maar ook door de ouders gewaardeerd zal worden? Geef een mooie zachte pluche knuffel met de beeltenis van zijn favoriete huisdier! Dit cadeau-idee is altijd een hit bij de kleintjes vanwege de schattige lijnen en het zachte bont. Onze catalogus geeft u de keuze uit echte, cartoonachtige, felle of kawai honden zoals die van het merk Ty. Welke zal uw kind aanspreken? Het antwoord ligt misschien niet voor de hand, want al onze hondenpluchen zijn schattig!

Breng uw kind vreugde met een hondenpluche

In het echte leven is de hond een huisdier dat bekend staat als zachtaardig, trouw, beschermend en speels ten opzichte van kinderen. Zet een hond (geen Doberman, natuurlijk!) en een tweejarige in dezelfde kamer, en u zult zien dat er een interactie tussen hen plaatsvindt, of het nu een moment van spelen is of een geïmproviseerd drogen van tranen van de viervoeter. Als volwassene worden we onvermijdelijk geraakt door deze momenten van medeplichtigheid. Zelfs als er in het begin een paar staarten of oren worden getrokken, worden er veel verhalen van vriendschap geweven zoals Belle en Sebastian of Boule en Bill. Dankzij het hondenpluche raakt baby ook vertrouwd met de aanwezigheid van een hond.

Of er nu wel of geen hond in huis is, het dier is erg populair bij kinderen, zowel echte als fictieve. Daarom zal een pluchen hondenspeeltje een hit zijn bij uw blonde hoofd en alle anderen om u heen. Het valt nog te bezien of zijn hart zal schommelen tussen een husky, een Jack Russell of een poedel… Ze wachten allemaal op een nieuw vriendje of vriendinnetje om nieuwe avonturen te beleven.

Een pluche hond, een geweldig speelkameraadje

Het hondenpluche is een must-have voor kinderen, net als de klassieke teddybeer. Het zal zowel een klein meisje als een kleine jongen bevallen. Maar omdat alle smaken in de natuur liggen, hebben wij het pluche onder verschillende mogelijke rassen ingedeeld met verschillende kleuren om uit te kiezen. Onze catalogus biedt ook denkbeeldige hondenpluchen, al dan niet uit tekenfilms (zoals Bluey), om aan alle verlangens naar een hondenpluche te voldoen.

Wij hebben ook hondenpluchen in alle maten geselecteerd, van de knuffelhond van 18 cm die de kleine in zijn bed knuffelt tot delichtgevende hondenpluchevan 50 cm die de kamer van uw kleintje een schattig tintje zal geven.

Veel knuffels in het verschiet met de hondenpluche

De eerste vriendjes van pasgeborenen zijn vaak de knuffeldieren die als knuffel dienen. Ze geven hen een gevoel van veiligheid waar ze ook gaan. Leg het hondenpluche even in contact met uw huid: zo heeft uw baby uw geur op zijn pluche en is hij gerustgesteld als u weg moet.

Tijdens dutjes, in de auto of gewoon wanneer uw kind er behoefte aan heeft, zal de hondenpluche een geweldige bondgenoot zijn voor alle knuffelsessies. Het voordeel is dat hij niet gromt of wegloopt als iets hem niet aanstaat. Net als bij een echte hond, biedt de pluche hond een geruststellende aanwezigheid voor uw kleintje en dit zal hem helpen in slaap te vallen. Daarom hebben wij gekozen voor schattige gezichtjes, natuurlijke kleuren en materialen die prettig zijn onder kleine vingertjes.

Een kwaliteitspluche voor een brede vriendschap

Eenmaal geadopteerd zal de hondenpluche uw kind volgen in al zijn avonturen. Thuis, in de tuin of bij de oppas, het zal hem trouw vergezellen, zelfs als er een paar vuil-, voedsel- of plakkaatvlekken op komen. Om nog maar te zwijgen van het oor waarop tegelijk met de duim wordt gezogen om hem gerust te stellen tijdens autoritten of tijdens het slapen.

Om een hondenpluche te garanderen die lang zacht en mooi blijft, bieden wij kwaliteitspluche dat bestand is tegen herhaaldelijk wassen. Bij mijn knuffel.nl letten wij op de stevigheid van onze naden, de vulling en de kwaliteit van de katoenen stof voor een optimale weerstand. Wij hechten ook veel belang aan de bevestiging van de ogen en andere kleine elementen die na verloop van tijd kunnen loslaten, zodat wij een volledig veilig hondenpluche kunnen aanbieden. Deze weerstand is niet te verwaarlozen als het kind er bijvoorbeeld tijdens het spelen aan trekt.

Vind het hondenpluche op MijnKnuffel.nl

Opgericht in 2021, heeft ma peluche.fr slechts één wens: dat elk kind het pluchen speelgoed kan vinden dat aan zijn verwachtingen voldoet. En wat de categorie hondenpluche betreft, onze modellen zijn net zo schattig! Als u door de rubriek hondenpluche bladert, voelt u zich weer als een kind als u deze schattige balletjes ziet, die u het liefst wilt knuffelen. Maakt u zich geen zorgen, het kan geen kwaad om een hondenpluche te kopen om uw verzameling uit te breiden of een verlangen naar pluchen speelgoed te bevredigen.

Geboortegeschenk, verjaardagscadeau of gewoon om te plezieren, u vindt De hondenpluche die uw kind of elke andere ontvanger zal plezieren zonder de bank te breken. Bovendien is de levering gratis vanaf 40 euro aankoop op onze site, wat het mogelijk maakt om aan meerdere mensen mooie geschenken te geven.