Show Filters

Als het favoriete speelgoed van kinderen behoren knuffels al jaren tot het best verkochte speelgoed ter wereld.

U wilt uw kleine een speeltje geven om hem te vermaken. Gevulde geiten zijn perfect voor uw kinderen, ongeacht hun leeftijd. Ze vermaken hen en houden hen overdag en ‘s nachts gezelschap. Geef uw kind dus zijn eerste beste vriendje!

Gevulde dieren voorkomen dat uw kinderen verslaafd raken aan schermen

Uw kind is een fan van schermen en u wilt een mogelijke verslaving zo snel mogelijk voorkomen. Er is een veilige en effectieve manier om dit te doen. Het heet pluche speelgoed. Dit speelgoed staat erom bekend dat het de aandacht trekt en zorgt voor gezond vermaak. Gevulde geiten zijn perfect voor dit doel. Ze zijn erg mooi en kleurrijk. Dankzij deze kenmerken trekken ze snel de aandacht en doen ze kinderen denken aan hun favoriete stripfiguren. Ze kunnen de schoonheid van dit speelgoed niet weerstaan.

Door uw kinderen deze knuffels te geven, kiest u dus voor de meest effectieve methode om hen weg te houden van de schermen. Natuurlijk zullen de uren die uw engeltje voor de televisie of smartphone doorbrengt aanzienlijk afnemen. Deze uren worden vervangen door urenlang vermaak met hun opgezette geit. Ze zullen veel spelletjes kunnen spelen met hun andere speelgoed en misschien hun aangeboren talent voor acteren of regisseren ontdekken. Ze hoeven alleen maar scenario’s in hun verbeelding te creëren.

Vanaf dat moment volgen uren van spelen op uren van spelen. Beetje bij beetje zal uw kind minder afhankelijk worden van schermen en minder terughoudend zijn om de televisie te verlaten om zijn of haar denkbeeldige wereld met speelkameraadjes te betreden. Ook helpen deze schattige pluchen geiten u om mogelijke problemen met het gezichtsvermogen van uw kinderen te voorkomen. De lichtstralen van de schermen kunnen namelijk fotofobie veroorzaken en soms het ontstaan van bijziendheid in de hand werken.

gevulde geiten begeleiden kinderen tijdens hun dutje

Heeft uw kind soms uw aanwezigheid aan zijn zijde nodig als hij in slaap valt? Dit is geen slechte zaak. Integendeel, het betekent dat uw kind u in zijn hart heeft gesloten. Op sommige dagen kan het echter voorkomen dat uw kind door uw afwezigheid niet kan slapen.

Om uw kind bij het slapengaan minder afhankelijk van u te maken, is er een heel eenvoudige en goedkope oplossing. U kunt uw kind een knuffelgeit geven die overdag zijn speelgoed zal zijn en zijn beste vriend zal worden. Als het tijd is om naar bed te gaan, zal hij deze nieuwe beste vriend veilig en rustig vinden en zonder moeite in slaap vallen. Uw kind zal het heerlijk vinden om de vacht van de pluche geit op zijn rug te voelen. Hij zal steeds minder moeite hebben om zonder u in slaap te vallen.

U kunt zich op een andere manier bezighouden terwijl uw kind in bed ligt.

Gevulde geiten kunnen kussens vervangen

Pluche geiten zijn gemaakt van uiterst zacht en donzig materiaal. Wanneer dit in contact komt met de huid, geeft het een heerlijk gevoel van welzijn. Uw kind zal van deze voordelen genieten wanneer het met de pluchen geit speelt. Waarom laat u uw kind er niet van genieten terwijl het slaapt?

Door dit accessoire als hoofdkussen te gebruiken, zal uw kind lange uren kunnen slapen zonder te klagen over nek- of rugpijn als het wakker wordt. Met een pluchen geit als kussen kan uw kind zijn of haar ruggengraat in een natuurlijke positie houden; de nek in lijn met de rest van het lichaam. Dit zal zijn slaap diep en rustgevend maken, waardoor hij kan profiteren van een goede fysieke, mentale en cognitieve ontwikkeling.

De opgezette geit is een parfumbank

Pluche geiten houden zeer snel geuren vast. Zo nemen opgezette dieren heel snel de geur van kinderen, ouders, enz. over. Dit betekent dat de opgezette dieren de geur kunnen afgeven die ze hebben kunnen opslaan. De geur van de pluche geit heeft verschillende functies. Zowel bij het slapengaan als ‘s nachts wordt uw kind omhuld door de heerlijke geur van de pluchen geit die u hebt gekozen. Hierdoor zal hij lichter slapen. Uw kind zal zich veilig en geborgen voelen ondanks uw afwezigheid.

En als ze verdrietig zijn, hoeven ze alleen maar hun knuffelgeit stevig vast te houden. De geur van de gevulde geit zal hen binnen enkele minuten beter doen voelen.

Hoe kiest u een pluchen geit voor uw kind?
Het bedrijf “my plush” brengt een grote verscheidenheid aan pluchen speelgoed op de markt. In de familie van de pluche geiten vindt u onder andere:

– de “pluche dokter”;

– de “berggeit pluche”.

Afhankelijk van het geslacht en de smaak van uw kind kunt u een geschikte knuffel kiezen.

Gemengde knuffels zijn ook goede metgezellen. Of uw kind nu een jongen of een meisje is, u zult niet te maken krijgen met klachten over de kleur van het speelgoed. De speeltijd van uw kind wordt interessanter!

Er moet ook rekening worden gehouden met de leeftijd van uw kind.

Het pluche speelgoed dat door “my plush” wordt verkocht, voldoet aan de hoogste productienormen voor pluche speelgoed. Onze pluche geiten zijn volledig gemaakt van gezond, hypoallergeen katoen. Ze zijn veilig voor uw kind, zelfs als hij of zij ze in de mond stopt.

Dit is echter geen goede reden om de leeftijd van uw kind te negeren bij het maken van uw keuze. Controleer dus telkens of het pluche geschikt is voor de leeftijd van uw kind.

Een opgezette geit is een geweldig cadeau voor kinderen van alle leeftijden. Ze zijn perfect om overdag en ‘s nachts gezelschap te houden. De zachtheid en aaibaarheid van deze pluchen speeltjes maken ze tot de perfecte hoofdsteun. Ontneem uw kind dit geluk niet.

Of het nu gaat om eenschattige geitenpluche, eengeitenpluche met blauwe ogenof eengeitenpluche voor kleine meisjes, zal uw kind niets dan gelukkig zijn. De dokter van de knuffels blijft zeggen: “een knuffel en alles is in orde”.