-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Pluche geit dokter – knuffel

29,90 

Maak van deze pluchen het perfecte cadeau voor uw dochter. Dit is het perfecte cadeau van de Doctor Plush cartoons. Dit pakket is een extra item om aan uw verzameling toe te voegen, waaruit u kunt kiezen.

Dokter de Geit is een medisch pluche dat alle kwalen geneest. Hij is een miezer met veel goud. Dokter Geit helpt veel kinderen en jongeren.
Dit is een heel mooi en licht laken, perfect voor kinderen en jongeren die willen spelen! Het wordt gemaakt in Frankrijk, waar het een uniek product is.

De vloer van het gebouw is zeer schoon en heeft een lang en gevarieerd leven dat het een expressief karakter geeft.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Pluche Geit Doctor Pluche Geit Pluche Dieren 87aa0330980ddad2f9e66f: 14cm

Een uitstekend bedrijf

Mis deze kans niet om deze pluchen geit van Doctor Plush te hebben, ze zal een geweldig gezelschap zijn voor uw dochter, zelfs op die dagen dat ze verdrietig is, zoals de dokter zegt, “één knuffel en alles is in orde”. Goat Doctor Plush is een prachtig wit geitenpluche met een bruine vacht. Dit heerlijke pluche is ongeveer 14 cm hoog, waardoor het perfect gezelschap is voor de jongste dierenliefhebbers.

Collectie knuffeldieren

Maak een verzameling opgezette dieren met deze prachtige geit en laat uw kind zich inbeelden dat hij de eigenaar is van een boerderij vol dieren, hij zal er veel plezier aan beleven!
Schattige Geiten Pluche Dieren a7796c561c033735a2eb6c: Beige|Blauw

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

14cm

Kleur

Beige

Matériau

Coton

Tranche d'âge

<3 ans