Show Filters

Mijn Knuffel heeft de grootste collectie Patrolkwaliteitspluche’s die vandaag beschikbaar zijn.

Zuma, Stella, Everest… Mijn Knuffel biedt deze ongelooflijke pluche figuren aan. Breng uw kinderen dagelijks plezier en vreugde met dit pluchen speelgoed.

OnzePat’ Patrouille pluche speelgoedwordt op bestelling gemaakt in ons partneratelier om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

De Paw Patrol, het favoriete superheldenteam van uw kleintje

De Pat’ Patrol is een team superhelden dat de stad Adventure Bay beschermt. Ze bestaan uit zes pups, elk met unieke vaardigheden en kenmerken. Elk lid van het team heeft zijn eigen missie en werkstijl. De leider van het team is Ryder, een jongen die de Patrouille heeft opgericht om de mensen van Adventure Bay te helpen.

Hij leidt het team met grote intelligentie en verantwoordelijkheid. Hij heeft een magische tas die alle instrumenten bevat die ze nodig hebben om hun missies op te lossen. Marshall is de eerste hond van de Patrouille. Hij is een zeer dappere Dalmatiër en staat altijd klaar om in de strijd te springen. Hij is zeer snel en wendbaar en kan sneller rennen dan ieder ander lid van het team. Hij is ook een zeer goede brandweerman en kan zijn brandslang gebruiken om branden te blussen.

Ruben is de tweede hond van de Patrouille. Hij is een zeer intelligente en nieuwsgierige Duitse herder. Hij is in staat oplossingen te vinden voor de moeilijkste problemen en de meest complexe puzzels op te lossen. Vergezeld van hun vele vrienden helpen zij dagelijks de inwoners van hun stad.

Patrol Plushies, tederheid en vreugde naar believen

Patrol Patrol knuffelbeesten zijn een integraal onderdeel geworden van het leven van kinderen over de hele wereld. Ze zijn zacht, knuffelig en echt vertederend. Patrol Plush is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Kinderen kunnen hun favoriete pluche kiezen en het overal mee naartoe nemen. Ze zijn gemaakt van zachte en duurzame materialen, waardoor ze echt lang meegaan.

Ze zijn ook gevuld met schuim en vezels voor extra comfort en steun. Deze Patrol Pawpaw-vormige handdoeken zijn perfect voor kinderen die een zachte, troostende vriend nodig hebben. Ze kunnen hen overal vergezellen en hen een gevoel van veiligheid en bescherming geven. Kinderen kunnen er tegenaan kruipen en zich geliefd en beschermd voelen.

De plushies met de Patroller-helden zijn niet alleen zacht en knuffelbaar, maar ze zijn ook heel gemakkelijk te verzorgen. Ze kunnen met de hand of in de machine worden gewassen en drogen snel. Ze verliezen hun vorm niet en blijven even zacht als de eerste dag.

Newborns en hun voortdurende behoefte aan aandacht.

Baby’s hebben troost en liefde nodig om zich veilig en gelukkig te voelen. Baby’s hebben basisbehoeften waarin moet worden voorzien om te kunnen groeien en bloeien. Comfort is een van deze basisbehoeften. Troosten begint bij de geboorte. Een baby moet worden vastgehouden, geaaid en bemind om zich veilig en gerustgesteld te voelen. Baby’s die regelmatig door hun ouders worden geaaid en geknuffeld, ontwikkelen vertrouwen in zichzelf en in hun omgeving.

Baby’s die niet voldoende gerustgesteld worden, kunnen moeite hebben zich aan anderen te hechten en gezonde relaties te vormen. Comfort kan vele vormen aannemen. Het kan gaan om knuffels, kusjes, liedjes of slaapliedjes. Baby’s kunnen ook troost vinden in vertrouwde voorwerpen zoals dekens, knuffels of knuffels. Deze voorwerpen kunnen baby’s helpen zich rustiger te voelen en gemakkelijker in slaap te vallen. Comfort is essentieel voor het welzijn en de ontwikkeling van baby’s.

Gevulde dieren, een manier om baby’s troost en tederheid te bieden.

Patroller knuffeldieren zijn een magische manier om een band op te bouwen tussen baby’s en hun ouders. De zachte vacht, felle kleuren en leuke vormen van dit speelgoed maken het perfecte metgezellen voor peuters. Zachte speeltjes zijn een bron van liefde en troost voor baby’s. Ouders kunnen hun baby een knuffel geven om vast te houden en te knuffelen. De zachtheid en warmte van het knuffeldier kalmeert de baby en geeft hem een gevoel van veiligheid.

Patrol Patrol held knuffeldieren kunnen baby’s ook helpen hun zintuigen te ontwikkelen. De zachte en gevarieerde texturen van de pluchen speeltjes stimuleren de tastzin en moedigen de baby aan om op onderzoek uit te gaan. De felle kleuren en leuke vormen van het pluchen speelgoed stimuleren het gezichtsvermogen en de fijne motoriek van baby. Patrol Plush is ook een geweldige manier om blijvende herinneringen te creëren. Ouders kunnen hun baby een knuffeldier geven dat een leven lang meegaat en hem altijd zal herinneren aan zijn liefde en steun. Knuffels kunnen ook van generatie op generatie worden doorgegeven, waardoor baby’s zich verbonden voelen met hun familie en erfgoed.