-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Marchall Ty Paw Patrol sleutelhanger – knuffel

16,90 

Een sleutelhanger is een geweldig accessoire om uw sleutels altijd bij de hand te hebben. Een sterke sleutelhanger met een Marchall Ty Paw Patrol knuffel is leuk om te zien en om bij u te dragen.
Marchall Ty is een patrol in het Paw Patrol-universum. Hij is slim en staat altijd klaar om te helpen. Zijn uniform is blauw en hij draagt een helm. Marchall Ty houdt van verkennende missies en spannende dingen.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Marcus Ty Pat' Patrol Pluche Sleutelhanger Materiaal: Katoen

Schattige knuffel sleutelhanger

Kies deze sleutelhanger versierd met de miniatuur van Marchall, het hondje van Paw Patrol omuw sleutelbos te personaliseren.
Marchall Ty Paw Patrol is een held uit de Frans-Belgische animatieserie “Ty”. Hij is de leider van de paw patrol, bestaande uit 6 pups en 1 volwassene. Elk lid heeft een kleurrijke halsband met zijn naam en een kenmerkend logo. De missie van de paw patrol is om anderen te helpen en mysteries op te lossen. Ze wonen in een huis met hun leider, Marchall. De makers van de serie wilden hem als centraal personage omdat ze dachten dat kinderen zich meer aangetrokken zouden voelen tot een puppy dan tot een volwassene.

Paw Patrol komt ter hulp!

Ontdek onze ongelooflijke collectie Paw Patrol knuffels en ga op avontuur met Ryder, Marchall, Rubble en al hun vrienden!
Dit is de perfecte collectie voor alle kinderen die fan zijn van de beroemde tekenfilm!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Materialen

Katoen

Leeftijd

> 3 jaar