Show Filters

Redenen om deze egel pluche knuffel aan uw kind te geven

Herinnert u zich dat kwijlende knuffeldier toen u een baby was? Als iemand het waagde om het van je af te pakken, stond je klaar om je ongenoegen te tonen met onophoudelijk geschreeuw, maar ook eindeloos gehuil om hun het leven onmogelijk te maken. Een knuffel is een metgezel, een vriend en een vertrouwenspersoon voor een kind! Veel ouders vragen zich echter af of het verstandig is om voor hun kind een knuffel te kopen. Zal het de emotionele ontwikkeling van het kind niet schaden?

U weet niet zeker of u een cadeau moet geven aan een pasgeborene of gewoon een knuffel voor uw kind moet kopen. Wilt u weten welke voordelen een egelpluche een kind kan bieden? Mijn Knuffel onthult u alles!

Kies voor onze egelpluche om het ontwaken van uw kind aan te moedigen

Dit pluche is het juiste speelgoed voor uw kind als u zijn ontwaken wilt aanmoedigen.

Als ons kind jong is, is het vaak moeilijk om als ouder te weten of het goed met hem of haar gaat. Door deze pluche aan uw kind te geven, helpt u hem zijn zintuigen te ontwaken. Daarmee wordt hij zich meer bewust van de wereld om hem heen. Het is het meest geschikte cadeau voor een kind. Het is meer dan een pluchen speeltje, het is ook een aantrekkelijk object dat een trouwe metgezel zal worden voor uw kind.

Door de verschillende geuren die het huis afgeeft (was, ouders, …) samen te brengen, biedt onze egelpluche een ondersteunende rol voor uw kind waarmee hij kalmeert terwijl hij slaapt of als hij valt.

Een gevoel van comfort en veiligheid

Onze heggenmus is niet alleen een schattig dier voor uw kind. In feite biedt dit pluche, naast het materiële aspect, een belangrijke plaats in het leven van uw kind.

De kindertijd is een vrij delicate periode waarin een kind enorm veel liefde nodig heeft. Kiezen voor ons egelpluche betekent dat uw kind verzekerd kan zijn. Of het nu is om hem te troosten als hij geïrriteerd is of om zijn angsten te bestrijden als hij zich onzeker voelt, onze pluche zal de ideale partner in het leven van uw kind zijn.

Met onze egelpluche zal uw kind nooit alleen zijn

Van jongs af aan kan een baby zijn gevoelens niet uiten zonder te huilen. Hij weet niet hoe hij zijn ouders moet vertellen dat hij hen altijd nodig heeft. Onze egelpluche zal verschillende rollen kunnen spelen in het leven van uw kind. Als zijn eerste vriend zal deze pluche ook het speelkameraadje van uw kind zijn.

Of het nu gaat om een wandeling in de kinderwagen, een wandeling met hem maken of hem eten geven, onze hedgehog pluche zal de ideale partner zijn om uw kind te vergezellen in zijn dagelijks leven. S Nachts zal uw kind zich minder eenzaam voelen dankzij deze trouwe metgezel.

Uw kind verlatingsangst helpen overwinnen

Schreeuwt uw kind zonder enige uitleg wanneer u opstaat? Maakt hij een grote scène als een andere volwassene hem probeert op te pakken? Zodra u zich omdraait, krijgt uw kind een driftbui? Maakt u zich geen zorgen, deze tekenen zijn volkomen normaal. In feite kan uw kind een “verlatingsangstperiode” doormaken.

Dit is een normale fase en doet zich voor aan het einde van de eerste 3 tot 4 maanden van uw kind. Dit gebeurt wanneer uw kind beseft dat hij een zelfstandig wezen is en geen verlengstuk van het lichaam van zijn moeder, zoals hij misschien dacht. Tijdens deze fase, wanneer de moeder weggaat, zelfs voor een paar minuten, ervaart het kind dit als een echte verlating.

Daarom zal het aanbieden van onze egelpluche aan uw kind hem helpen deze angsten te overwinnen. Inderdaad, hij zal projecteren op zijn pluche, deze moederfiguur die hij permanent aan zijn zijde moet hebben om zijn innerlijke leegte te vullen. De egelpluche zal daarom het overgangsobject zijn dat het meest geschikt is voor uw kind om hem door dit belangrijke moment in zijn leven te helpen.

Onze egelpluche om de geheime tuin van uw kind te cultiveren

Behalve dat onze pluche uw kind kalmeert en helpt een goede nachtrust te krijgen, wordt het ook hun grootste vertrouweling. Naarmate de jaren verstrijken, zal dit pluche het kind steeds minder vergezellen en verstandig in zijn kamer blijven, waar het de rol van bewaker van zijn geheime tuin zal spelen. Als het kind eenmaal volwassen is, zal onze egelpluche hem herinneren aan al die herinneringen, van de meest trieste tot de meest ontroerende, die zij samen hebben gedeeld.

Inderdaad, de pluchen egel heeft deze “magische kracht” waarmee uw kind, als het eenmaal volwassen is, zich gemakkelijk opnieuw kan verbinden met zijn vroegere en huidige emoties. Dit geeft hem het recht om zijn emoties te uiten en los te laten.

Trust My Plush voor de beste egelpluche

Als u een egelpluche aan uw kind wilt geven, kunt u terecht bij Mijn Knuffel. Onze online winkel biedt 35 cm of 45 cm pluche egels tegen onklopbare prijzen.

Geef uw kind een zachte egel metgele vachtof onze schattige bruine egelpluchemet zijn dons op zijn buik. Hij zal verleid worden door hun schattige ballen en hun zachtheid.

Zodra u uw model hebt gekozen, hoeft u alleen nog maar te bestellen en wij leveren uw egelpluche zo snel mogelijk.

Als u kwalitatieve egelpluchen wilt kopen tegen goedkope prijzen, dan bent u precies waar u moet zijn. Bovendien bieden wij gratis levering vanaf een aankoop van 40 euro. Geen excuses meer om deze schattige beestjes niet te kopen.