-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Knuffelige bruine egel – knuffel

39,90 44,90 

Deze knuffel is een egeltje, dat zo dik is als een marshmallow, met veel buikje. Het heeft een praktische omslag en het ontwerp is beletterd. Deze zware rol kan worden gebruikt voor al uw behoeften. Op school, op een excursie of tijdens een wandeling.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster

Zo schattig!

Deze bruine pluchen egel is schattig… sluipend met zijn kleine formaat en zijn kleine snuit, zal hij uw kleintje vermaken die er de mooiste avonturen mee zal verzinnen.

De leukste spontex spons

De egel is waarschijnlijk een van de schattigste dieren in het bos. Maar hij is ook een van de gevaarlijkste met zijn stekels op zijn rug. De legende gaat dat als u hem alleen laat slapen, hij het fruit en de noten die u in de keuken heeft laten liggen, opeet. Ontdek onze collectie van de schattigste egelpluchen.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Bruin

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans