-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Roze kawaii hond met gesloten ogen – knuffel

19,90 29,90 

Wij zijn dol op deze roze Japanse knuffel, het is een schattig zacht hondje met een leuk gezichtje dat klaar is om bij uw kleintje in slaap te vallen… Ideale metgezel om baby te vergezellen bij het slapen gaan. Deze knuffelige puppy is perfect om mee te knuffelen en te spelen, en zal zeker de beste vriend van uw kind worden. Gemaakt van zachte materialen, is dit speelgoed veilig voor alle leeftijden en een geweldig cadeau voor elke gelegenheid. Dus waarom wachten? Haal vandaag nog uw eigen pluchen hond in huis! Het is de perfecte metgezel voor uw kleintje!

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster

Ideaal gezelschap

Deze kawaii roze knuffeln hond geeft graag liefde en tijd aan uw kind, hij vindt het heerlijk om geaaid te worden. Het hondje is een echte steun om het kind te helpen leuke dromen te hebben. Zo snel mogelijk adopteren!

De beste vriend van de mens

Ze zijn zonder twijfel onze beste vrienden, deze viervoeters die altijd klaar staan om te spelen en te knuffelen. De hond staat voor liefde, bescherming en trouw. Honden zijn trouwe metgezellen en betrouwbare beschermers die onvoorwaardelijk van hun baasjes houden. Ontdek al onze knuffelhonden nu.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren