Show Filters

Speelgoed en kinderen: een heel verhaal.
Een knuffeldier geven aan een kind is het geschenk van een echte bron van zachtheid die hen troost als ze verdrietig zijn of hen een gevoel van veiligheid geeft als ze zich kwetsbaar voelen.

Wat als u uw kind een pluchen dinosaurus geeft? Dat is nog eens een leuk idee om uw peuter op een originele manier te verwennen! Zo troostend en atypisch, dat de pluche dinosaurus wel eens een echte trooster voor uw kind zou kunnen worden en zelfs hun favoriete speelgoed.

Een pluche dinosaurus: om de fantasie op gang te brengen

Verbeelding is een manier voor een baby of kind om zichzelf, op zijn eigen manier, te projecteren in het echte leven. Hij stelt zichzelf dan veel vragen met als doel de antwoorden te vinden om te kunnen begrijpen wat hem omringt.

Aangezien dinosaurussen een diersoort zijn die lang geleden is verdwenen, zal uw kleintje veel kunnen ontdekken en leren dankzij zijn dinosauruspluche. Hoe waren deze wezens? Leefden ze op het land, in de lucht of in de zee? Wat hebben ze de hele dag gedaan? Hielden ze van spinazie? Zoveel vragen die zullen leiden tot antwoorden die alleen de jongsten kunnen vinden..

Kinderen houden van verhalen. Ze houden ervan om een heleboel voorwerpen op het podium te zetten om hun ideeën tot leven te brengen. Met zijn dinosauruspluche zal hij een echt universum kunnen creëren waar hij ongelooflijke avonturen zal beleven, bevolkt met plaatsen en personages, de een nog gekker dan de ander… waar een dinosauruspluche gemakkelijk een plaats zal vinden, zelfs eenroze tyrannosaurus.

Houdt u van dinosaurussen, maar bent u bang dat een dinosauruspluche niet “kawaii” genoeg is voor uw kleintje? Als u snel door onze selectie dinosauruspluche’s met hun schattige gezichtjes bladert, vindt u er zeker een waar u en uw kind dol op zullen zijn!

Want een dinosauruspluche wordt een echte kleine metgezel voor uw kind

De pluche dinosaurus wordt een volwaardig lid van de entourage van uw kleintje. Doordrenkt met alle geuren die hij goed kent, van zijn eigen geuren tot die van zijn ouders en de geuren van de plaatsen waar hij zijn pluche zal brengen, zal het inwerken op het bewustzijn van uw kind door hem te vertellen dat hij in de aanwezigheid is van een andere persoon die hem alleen maar goed wil hebben.

Met zijn dinosaurus pluche kan hij vele activiteiten uitvoeren.
Hij zal hem kunnen voeren, hem meenemen om in het park te spelen of met zijn ouders te gaan winkelen, rollenspellen doen, hem geheimen vertellen, zijn vreugde en verdriet, angsten en hoop delen, kortom: zo kan uw kind gevoelens en verlangens uiten die zonder zijn dinosauruspluche in hem verborgen zouden kunnen blijven en dan een vorm van frustratie zouden kunnen opwekken die schadelijk is voor zijn ontwikkeling.

Bovendien zullen zijn intelligentie en kennis worden gestimuleerd door deze welwillende medeplichtige die altijd klaarstaat om hem in zijn avonturen te vergezellen.

Voordat u de dinosauruspluche aan uw peuter geeft, moet u er enkele dagen mee slapen zodat de pluche door uw geur wordt opgenomen. En voor de zekerheid: u kunt zelf zien dat onze pluchen, zelfs de dinosaurussen, niet bijten!
Dus, wanneer u weg bent of om hem te helpen de nacht door te slapen, zal de dinosaurus pluche hem gezelschap houden en zijn aanwezigheid zal hem geruststellen, omdat het uw geur zal dragen.

Een pluche dinosaurus om hem in het dagelijks leven te vergezellen

Voor een kind is het verplicht zijn dinosauruspluche overal mee naartoe te nemen.
Het is bijvoorbeeld onmogelijk om een uitje in de buitenwereld niet te delen met zijn grote vriend. Zij zal er zijn om hem te steunen in de beproevingen die hij moet doorstaan, maar ook om momenten van vreugde met hem te delen.

En wie weet, omdat de wereld zo klein is, ontmoet hij wel een ander kind dat ook een dinosauruspluche heeft, dan hebben ze veel om over te praten!

Maar daar houdt de rol van de dinosauruspluche niet op!
Tijdens het dutje is het zeer nuttig om de peuter zonder angst in slaap te laten vallen, zelfs met het licht uit.

Hij zal zijn dinosauruspluche kunnen knuffelen en tegen zijn hart kunnen houden zonder hem te beschadigen, want een dinosaurus is erg sterk.

Wanneer uw kind terugkomt van school, staat de dinosauruspluche altijd klaar om uw kind te verwelkomen, zodat ze samen, onder het genot van een lekker hapje, kunnen delen wat ze tijdens hun dag hebben gedaan.
Wanneer hij niet in zijn kamer is, kan uw kind zijn dinosauruspluche een uiterst belangrijke missie toevertrouwen: het bewaken van zijn geheime tuin.

Tot slot biedt de dinosauruspluche uw peuter een echt herkenningspunt in de verschillende fasen van zijn leven als baby, maar ook als kind. Wanneer hij de adolescentie bereikt, zal hij besluiten er afstand van te doen of het juist te houden zodat hij, wanneer hij het omhelst, de tedere herinneringen aan zijn kindertijd kan oproepen.

Met Mijn-knuffel.nl vindt u zeker de dinosaurus pluche die u zoekt!
Als u uw kind een pluche dinosaurus wilt aanbieden, dan bent u hier op de juiste plaats!

Van dekawaii groene dinosaurus pluchetot demagische blauwe dinosaurus plucheen niet te vergeten de hart dinosaurus pluche: tientallen en tientallen dinosaurus pluche staan voor u klaar. Er is echt iets voor elke smaak, voor elke leeftijd, maar altijd voor een redelijke prijs.

Onze plushies worden op bestelling gemaakt, zodat ze met de grootste zorg kunnen worden vervaardigd. De materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om de gezondheid van uw kind niet te schaden.

Als u op zoek bent naar een origineel dinosauruspluche van hoge kwaliteit voor uw kleintje dat voldoet aan de hoogste normen van kinderveiligheid, dan kunt u bij Mijn-knuffel.nl alleen maar tevreden zijn.