-15%korting met de code DCB15 tot 01/12/2023

Groene dinosaurus baby pluche – knuffel

34,90 94,90 

Hier is onze groene dinosaurus baby pluche, de pluche die houdt van grappen en grappige avonturen! Ze houdt ervan om te spelen, leuke grapjes te maken en de hele dag te lachen!

Dit is een geweldige manier voor kinderen om over de wereld te leren! Erg leuk en van hoge kwaliteit. Ideaal voor baby’s. Dit praktische dinosaurusbed is gemaakt met een kuif en een varkensstaart.

Dit speelgoed is een geweldig cadeau en een bonus voor elk kind. De kwaliteit en prestaties zijn superieur. Hij is gemakkelijk te reinigen en kan in de machine worden opgeborgen.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
16258-e5ff44.jpeg

Deel met hen hun fantastische avonturen

Dit is onze super pluche groene baby dinosaurus is zo vriendelijk en schattig! Ze houdt van kinderen en het delen van hun fantastische avonturen met hen! Maak magische verhalen met uw kind voordat u in slaap valt. Baby Dino is super schattig en zacht, en heeft het perfecte formaat om mee te knuffelen! Hij is gemaakt van superzachte materialen, en zijn felgroene kleur valt zeker op in elke kamer.

Wat als... de dinosauriërs niet waren verdwenen?

Gigantische, majestueuze wezens leefden op het land en in de lucht, dinosaurussen met hun vreemde kruinen en hoorns heersten 200 miljoen jaar geleden over de planeet. De enige afstammelingen van de dinosauriërs die nu nog onder ons leven zijn de vogels.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

Coton

Kleur

Groen