Show Filters

Op naar Australië! Het zuidelijke continent is rijk aan opmerkelijke flora en fauna. Maar het is onmogelijk om niet aan onze vrienden de koala’s te denken als we het over Australië hebben. Hier tussen de eucalyptusbomen vindt u onze collectie koalapluche. Mijn Knuffel biedt u pluchen speelgoed dat even schattig is als elkaar. Trakteer uzelf op het embleem van Australië!

Een pluchen speeltje om op te kauwen

De koala is nu al een van de favoriete dieren van kinderen. Waarom deze rage? Simpelweg omdat het pluchen uiterlijk ons doet verlangen om het te knuffelen. Grote expressieve ogen, grote oren bedekt met lang haar, een rond gezicht… Al deze criteria roepen gevoelens van liefde op voor dit vertederende pluchen speelgoed. Op het eerste gezicht zal uw kind zijn nieuwe speelkameraadje alleen maar willen knuffelen. U vindt ze in verschillende kleuren in onze collectie. Uw kind is gevoelig voor twinkelende ogen, kies deroze TY koala pluchedie hem zal doen smelten van plezier.

<een pluchen speeltje dat overal met uw kind meegaat

Als uw kind een moeilijke periode doormaakt en het moeilijk vindt om afscheid van u te nemen, zal dit pluchen speelgoed troost bieden in moeilijke tijden. Zij zullen snel een nieuwe en onmisbare vriend worden. Met hun liefdevolle ogen zal uw kind zich onmiddellijk gerustgesteld voelen door hun aanwezigheid. Wil uw kind u niet verlaten om naar de oppas of naar school te gaan? Stop het schattige pluche in de rugzak van uw kind. Zo kan hij, telkens als hij hem tevoorschijn haalt, zijn pluche kussen en knuffelen, net als thuis.

Het zal een prachtig zintuiglijk object zijn, want het zal vol zitten met vertrouwde geuren. Een geweldige manier om uw kind gerust te stellen en hem een goed gevoel te geven! Wij geven onze kinderen graag cadeaus die hen herinneren aan onze liefde voor hen. Of u nu een ouder of grootouder bent en op zoek bent naar het perfecte cadeau, Koala pluche zal de liefde van uw kleintje winnen.

Heeft uw kind moeite om in slaap te vallen of wordt het ‘s nachts vaak wakker? Degrijze koala kussen pluchezal hem vergezellen naar dromenland. Deze zachte, slaperige pluche is verkrijgbaar in verschillende maten en helpt uw kleintje de weg naar zoete dromen te vinden. Knuffelend tegen zijn koalapluche reist hij volgens zijn fantasie door de eucalyptuswouden. Als uw kind ‘s nachts wakker wordt, zal het kalmeren en in slaap vallen door zijn hoofd erop te leggen.

Vind hun favoriete personage

Omdat onze kinderen wekenlang bleven zingen na het zien van de film “Tous en scène” of veel hebben gelachen tijdens het kijken naar “Lilo and Stitch”, bieden wij hen de mogelijkheid om hun favoriete personage te vinden met deze schattige pluchen speeltjes. Hiermee kunnen ze de grappigste of meest memorabele scènes uit hun tekenfilm herbeleven. Dag na dag zullen ze nieuwe verhalen verzinnen met hun nieuwe vrienden. Naast het ontwikkelen van hun fantasie en creativiteit, zullen ze urenlang kunnen spelen zonder ooit moe te worden. Defantastische blauwe Kawaii koala pluchezal uw kind bevallen. Aarzel niet langer, bied hem een pluche aan dat hem echt zal bevallen!

Een nieuwe vriend om het belang van de koala te begrijpen

Australië heeft de afgelopen jaren veel schade geleden aan zijn fauna. Koala’s, ook bekend als Australische luiaards, bewegen relatief langzaam en zijn de laatste jaren ernstig in aantal afgenomen. Met deze koalaknuffels kunt u uw kind bewust maken van de zaak van dit kleine dier. U kunt uw opgezette dieren gebruiken als poppen en uw kind uitleggen hoe belangrijk de koala is voor onze biodiversiteit. Zo kunt u hun nieuwsgierigheid prikkelen en hun belangstelling voor de natuur wekken. Ecologie en de bescherming van onze planeet staan centraal bij onze kinderen.

Een ruime keuze aan koala pluche speelgoed

Houdt uw kind van knuffels met sprankelende ogen? Geniet hij van de zachte aanraking van de vacht van zijn pluchen speeltje? Op de website Mijn Knuffel vindt u een ruime keuze aan pluche speelgoed. Plushies in alle maten. De allerkleinsten kunnen uw kind overal vergezellen. De grootste plushies vinden een plekje op het bed of in de kamer van uw kind. Wilt u een baby koala? U kunt de moeder koala en baby pluche bestellen. Er is voor elk wat wils!

Hoge kwaliteit pluche speelgoed

Ons pluche speelgoed wordt op bestelling gemaakt in een partneratelier, zodat wij kunnen garanderen dat het pluche speelgoed is ontworpen met duurzame en kwalitatieve materialen. Wij houden er rekening mee dat een jong kind gemakkelijk speelgoed en pluche in zijn mond kan stoppen, dus hebben wij ervoor gekozen onze koala’s te maken van gezonde materialen.

In het belang van onze planeet maken wij de plushies met duurzame materialen om verder afval te voorkomen en onze voetafdruk op onze planeet te verkleinen. Uw kinderen zullen hun pluche langer bewaren, wat goed is voor uw portemonnee, maar ook voor het geluk van uw kind. Zo proberen wij de natuur, de dieren en onze toekomstige generaties te beschermen. Om de veiligheid van uw kinderen te garanderen, testen wij ons pluchen speelgoed dagelijks. Uw tevredenheid is onze prioriteit!