-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Grijs koala kussen – knuffel

34,90 94,90 

Dit zachte grijze koala pluchen kussen wordt gebruikt om lekker tegenaan te kruipen en te slapen op zijn heerlijke zachte buik. Het koalapluche is gemakkelijk mee te nemen en helpt uw kind om rustig in slaap te vallen tijdens vakanties of dutjes.

De koala brengt namelijk het grootste deel van zijn tijd slapend door, ongeveer 22 uur per dag, hij wordt alleen ’s nachts wakker om eucalyptus te eten.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Grijs koala pluche kussen Koala pluche Dierenpluche 87aa0330980ddad2f9e66f: 35cm|50cm|60cm|75cm

Voor een zachte en herstellende slaap….

Dit ongelooflijke grijze knuffel koala kussen is een uitnodiging voor een heerlijke ontsnapping. Inderdaad, de koala is het meest emblematische dier van Australië, hij klampt zich vast aan de bomen om rustig te slapen.
De knuffel is ultrazacht en zijdeachtig om zonder mate te knuffelen!

Koala's zijn altijd in voor een knuffel

De koala ziet er heel kalm en zachtaardig uit, maar is toch berekenend en op zijn hoede. Zij kunnen zich goed concentreren op werk op lange termijn, maar hebben een hekel aan elke vorm van inspanning en aan alles wat met concurrentie te maken heeft.
Hij is ook erg schattig en houdt van knuffelen!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren