-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

Koala pluche kawaii blauw – knuffel

29,90 

Met deze eenvoudige kit leert uw kind op de beste manier te leren en van u te leren. Hun slimme en realistische ideeën zullen hen helpen de situatie aan te pakken. Het mooiste is dat de Koala-pluche heel bijzonder is.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Kawaii Blauwe Koala Pluche Dierenpluche Materiaal: Katoen

Een schattige blauwe koala om te knuffelen

Met zijn schattige zachte blauwe vacht en zijn schattige hoofdje is de blauwe kawaii koala pluche een trouwe metgezel voor dutjes! Uw kind zal met plezier tegen hem aan kruipen, deze koala zal er zijn om alle geheimen van uw kind te verzamelen. Als u op zoek bent naar nieuw speelgoed dat uw kind zal doen glimlachen, kies dan voor onze Koala-pluche. Ze zullen dol zijn op zijn zachte vacht, schattige gezichtje en knuffelige lijfje – en u op zijn betaalbare prijs.

Koala's zijn altijd in voor een knuffel

De koala ziet er heel kalm en zachtaardig uit, maar is toch berekenend en op zijn hoede. Zij kunnen zich goed concentreren op werk op lange termijn, maar hebben een hekel aan elke vorm van inspanning en aan alles wat met concurrentie te maken heeft. Hij is ook erg schattig en houdt van knuffels!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Size

25cm