Show Filters

Opgezette dieren behoren tot het favoriete speelgoed van kinderen, en panda plushies zijn bijzonder schattig. Als uw kind een passie heeft voor panda’s, zal het zeker dol zijn op een van onze pluchen panda’s. Kom ze ontdekken en kies degene die uw kind leuk vindt.

Een pluche panda: zachtheid en tederheid voor peuters, de vriend en vertrouweling van alle kinderen

Jonge kinderen hebben een knuffel nodig om zichzelf gerust te stellen, om een vriendje te hebben om te knuffelen als ze dat nodig hebben of om mee te spelen. Zacht en rond, de panda pluche is de perfecte vriend voor uw kind. Met zijn zwart-witte rug, witte buik en zwarte oogranden heeft de panda een schattig en vriendelijk uiterlijk dat de kleintjes gerust zal stellen tijdens de vaak wat moeilijke tijd van het dutje.

Onze panda-kussens zullen zowel volwassenen als kinderen bekoren. Door het hoofd op een pandavormig kussen te leggen, valt uw kind gemakkelijk in slaap. Voor een lekker dutje kunt u ook kiezen voor een deken met zijn panda pluche, zoals onze happy panda pluche met deken of onze verlegen panda pluche met deken. Peuters zullen zich er graag in nestelen terwijl ze hun neus in hun geliefde pluche steken. Dezachte panda plucheis perfect om te knuffelen en jongere kinderen te troosten.

Kinderen vertrouwen hun geheimen en zorgen graag toe aan hun beste vrienden. Wat is een betere vertrouwenspersoon dan een knuffeldier, vooral in de vorm van een panda? Uw kind zal graag zijn of haar knuffeldier in vertrouwen nemen, dat al zijn of haar geheimen veilig bewaart. De opgezette panda is een magische vriend, altijd klaar om op avontuur te gaan, bedacht door uw kind. De panda pluche’s zijn soms humoristisch in onze winkel, vermomd als schapen, paarden, koeien, apen en andere dieren. Kinderen kunnen Po uit de tekenfilm Kungfu Panda vinden en nieuwe avonturen voor hem bedenken.

Waarom kiezen voor een knuffelpanda?

Met de Olympische Winterspelen in Beijing zijn pandapluchen erg in de mode. Volgens de krant Ouest-France zijn de Bing Dwen Dwen-puppy’s, de mascotte van de spelen, zo gejat dat ze bijna niet meer te vinden zijn, wat aantoont dat dit rustige en debonaire dier de menigte voor zich kan winnen. Panda pluche speelgoed is al zo lang favoriet bij kinderen, en de trend zal niet afnemen.

Na het zien van panda’s in het dierenpark, willen ze er vaak een thuis hebben. Dit is natuurlijk niet mogelijk. Maar het hebben van een opgezette is dat wel. Onze vraatzuchtige panda die op zijn bamboe kauwt, imiteert bijvoorbeeld perfect de panda die in de dierentuin te zien is.

De panda is een bedreigd dier en de mascotte van het WWF, dat bedreigde diersoorten beschermt. Volgens de organisatie waren er in 2013 nog ongeveer 1.864 panda’s in het wild en dit aantal schijnt nog steeds in het nieuws te zijn. Gezien de bedreigingen voor zijn habitat zou deze soort in de komende jaren wel eens in het wild kunnen uitsterven. We horen regelmatig dat je alleen goed beschermt waar je van houdt, en dit leren begint al in de kindertijd.

Een kind dat van zijn of haar pandapluche heeft gehouden, zal als volwassene eerder geneigd zijn de diersoort te beschermen. Het geven van een pandapluche is een zeer effectieve manier om kinderen te leren over biodiversiteit, aangezien de panda in specifieke omgevingen leeft. Zo kunnen ze leren over zijn levenswijze, hoe hij eet bijvoorbeeld, en de gevaren die hem omringen, zoals hierboven vermeld. Meer dan een stuk speelgoed kan een pandaplu een middel zijn om ideeën en kennis op te doen.

Het kind zal veel meer aandacht hebben voor de lessen over zijn lievelingsdier en zal zelfs het initiatief kunnen nemen om de geleerde informatie door te geven aan zijn vriendjes en hen op hun beurt verdedigers van dit dier laten worden.

Hoe kiest u een opgezette panda

Onze winkel biedt veel panda pluche, van pandakussens tot gelukspanda’s, er is voor elk wat wils. Ze zijn allemaal schattiger dan elkaar en de keuze kan moeilijk zijn, maar u kent uw kind en zijn voorkeuren. Voor jongere kinderen kunt u het beste een eenvoudig exemplaar kiezen zonder kleine onderdelen die kunnen worden afgescheurd en ingeslikt, om het risico van verstikking te voorkomen.

Dezachte panda pluche, de zachte panda pluche of dekawaii panda pluchemet zijn schattige ronde ogen zijn het meest geschikt om baby te vergezellen naar dutjes. Voor uw oudere kind kunt u er met hem over praten of hem gewoon observeren om een idee te krijgen van wat hij zou willen. Kinderen aarzelen niet om te delen waar ze gepassioneerd over zijn, je moet er alleen aandacht voor hebben.

Geef uw kind de gelegenheid om de panda-pagina in onze online winkel te bekijken en te zien wat hem of haar het meest aanspreekt. Misschien hebben ze ergens pandapluche gezien en u erover verteld. De aanwijzingen zijn er, u hoeft er alleen maar naar te zoeken. Als u uw kind een totale verrassing wilt geven, kunt u niet misgaan met ons pluchen speelgoed. Ze wedijveren met elkaar in schoonheid en kwaliteit.

U kunt de pluchen panda van uw dromen ook selecteren op basis van het visuele aspect en de stof die wordt gebruikt om hem te maken. Deze twee aspecten mogen niet worden verwaarloosd, want een pluchen speeltje is bedoeld om te knuffelen en gerust te stellen. Met zijn lachende blauwe ogen is deblauwe Baby Bus panda plucheeen grappige en tedere vriend die uw kind zal begroeten alsof hij wordt uitgenodigd om te spelen.

De panda: een embleem en nationale schat van China

In China is de panda een symbool van vertrouwen dat zijn boodschap van vrede overal met zich meebrengt. Het is deze symboliek die u uw kind biedt met zijn panda pluche. Volgens de website de pandakoning wordt de Chinese beer steeds meer aanbeden door kinderen, vooral dankzij de film kungfu panda. Volgens de dierentuin van Beauval wordt een reuzenpanda pluche een noodzaak. Het dagblad La Voix du Nord meldt dat de pluchen Bing Dwen Dwen-panda’s als prijzen werden gegeven aan atleten op de Olympische Winterspelen in Peking, waardoor de panda wereldwijd nog bekender is geworden.