-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

Panda pluche roze doos Valentijnsdag – knuffel

29,90 

Op Valentijnsdag hebben we een roze pandabolletje, wat betekent dat je het moet dragen! Deze pluche geeft u het gevoel dat u iets bijzonders doet! Dit is een geweldig cadeau dat echt leuk is om te geven aan de persoon aan wie u het wilt geven.

Knuffels en teddyberen geven u altijd een goed gevoel en bevriezen u op deze mooie Valentijnsdag. Als u naar het veld gaat met een roze teddybeer of plucheen knuffel, dan is Valentijnsdag een perfecte dag om te komen.

De roze Valentijnsdoos is perfect voor gepassioneerde geliefden.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Panda pluche roze doos Valentijnsdag Materiaal: Katoen

Panda pluche roze doos Valentijnsdag

De roze panda pluche Valentijnsdoos staat in het teken van liefde en tederheid en is van goede kwaliteit. Deze doos zal u helpen het hart van uw liefde voor altijd te veroveren. Geniet van deze geweldige en originele doos en toon al uw liefde en zoetheid. Deze set bevat een roze panda pluche, zacht en knuffelbaar, perfect om te knuffelen. De pandapluche is een geweldige metgezel voor lange winteravonden en ochtendknuffels.

De dag van de liefde

Valentijnsdag, 14 februari, is wereldwijd bekend! Het is een dag om de liefde voor onze geliefde te tonen en hem of haar te vertellen hoeveel hij of zij ons leven beter maakt!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

Coton

Size

8cm

Kleur

roze