-10%korting met de code LOV10 tot 29/02/2024

Panda pluche kussen – knuffel

24,90 

Gisteren is de panda kussen pluche, die is om te kraken! Dit speelgoed geeft kinderen veel speelgoed en spelletjes, en het is een geweldige manier om uw kind gelukkig te houden!

Dit grote kussen is perfect voor kinderen die met panda’s willen spelen! Het is leuk en gemakkelijk te gebruiken, en het is een geweldig idee om uit te nemen of in te zetten. Kinderen zullen dit speelgoed kunnen gebruiken en er meer plezier aan beleven dan ooit tevoren!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Pluche Panda Kussen Pluche Panda Pluche Dieren 87aa0330980ddad2f9e66f: 20cm

Panda pluche kussen

Het panda pluche kussen is vol liefde en wacht op uw knuffels! Dit schattige dier zal veel tederheid geven aan de kinderen die het mogen adopteren. Panda kussenpluche’s zijn een geweldige manier om te genieten van de warmte en zachtheid van een echte panda terwijl u een zacht, comfortabel kussen heeft om op te rusten. Deze kussens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor ze lang meegaan en slijtvast zijn. Panda-kussenpluis is ook gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, waardoor het perfect is voor zowel kinderen als volwassenen.

De Panda is de liefste bamboe-eter

De panda is zowel een symbool van zachtheid als van kracht. Het staat voor innerlijke en uiterlijke vrede. Het is een symbool van zen en een positieve kijk op het leven. Volgens de legende brengen panda’s geluk… Wij raden u aan er altijd een bij u te hebben.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

20cm

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe