-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Zacht pandapluche – knuffel

24,90 

Dit is de zachte panda pluche, de pluche die misschien kalm en rustig uitziet, maar die kan veranderen in een tornado, rondrennen en de hele dag spelen om kinderen te vermaken en aan het lachen te maken! Dit is een zeer moeilijke taak!

We hopen dat u de panda, een van de mooiste dieren van de natuur, niet erg vindt! Wij hebben een praktische panda pluche, gemaakt van hoge kwaliteit pluche, voor kinderen en jongeren. Deze praktische panda pluis is zeer populair en zeer gemakkelijk te hanteren. Het is zeer realistisch en geeft je het gevoel dat je een grote panda bent! Dit pakket is een geweldig cadeau voor alle pandaliefhebbers!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Zachte Panda Pluche Dieren 87aa0330980ddad2f9e66f: 25cm

Zacht pandapluche

De zachte panda wacht op uw knuffels! Dit schattige dier is geliefd bij iedereen, en zal veel vreugde en geluk geven aan de kinderen die het geluk zullen hebben om het te adopteren. Zachte panda pluche is een prachtige pluche panda met een zachte vacht. Dit pluchen speelgoed is ideaal voor kinderen en is perfect om mee te knuffelen. De pluche panda is een geweldige metgezel voor kinderen en zorgt ervoor dat zij zich veilig kunnen vermaken. De zachte pluche panda is een geweldig cadeau voor kinderen en zal hen een prachtige herinnering aan hun kindertijd geven.

De Panda is de liefste bamboe-eter

De panda is zowel een symbool van zachtheid als van kracht. Het staat voor innerlijke en uiterlijke vrede. Het is een symbool van zen en een positieve kijk op het leven. Volgens de legende brengen panda’s geluk… Wij raden u aan er altijd een bij u te hebben.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

25cm

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe