-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Zachte teddybeer wit – knuffel

24,90 

Dit is de ultieme teddybeer, die zo grappig is! Het kan worden gebruikt als een spel en kan worden gebruikt door kinderen of door hun ouders! En het is geschikt voor zowel jongeren als volwassenen!

De zippy teddybeer is een zippy en regenachtige teddybeer, perfect voor mij om mee te spelen. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van enkele nerven voor maximaal comfort. De zippy teddyberen zijn perfect voor kinderen en jongeren die een zippy en regenachtige teddybeer nodig hebben om de klus te klaren.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Zachte pluche beer pluche dieren 87aa0330980ddad2f9e66f: 25cm

Zachte teddybeer

De zachte teddybeer is de ideale vriend voor kinderen! Hij vergezelt hen op al hun avonturen en houdt van hen met heel zijn hart!
Deze zachte pluche beer is een geweldig cadeau voor elke gelegenheid. Hij is gemaakt van zacht, ruig bont, met lange poten en een pluizige staart.
Zijn ogen zijn van glanzend zwart plastic en zien er bijna echt uit. Hij is gevuld met zachte polyesterwatten, waardoor hij uiterst comfortabel en zacht aanvoelt. Dit is een perfecte teddybeer voor zowel kinderen als volwassenen, en zal zeker een onmiddellijke favoriet worden.

Papa Beer

De beer belichaamt een goddelijkheid, een symbool van macht, vernieuwing en zelfs koninklijkheid, want hij was lange tijd de symbolische koning der dieren! Er is een zeer sterke band tussen het kind en de beer, die er altijd is om hem gerust te stellen.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

25cm

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe