-10%Code SD10 tot 08/07/2024

Grijze kat pluche kawaii – knuffel

24,90 

Dit is een schattige, grizzled katuche, die heel gemakkelijk te gebruiken en te verzorgen is! Deze pluche bevindt zich in een praktische wereld, vol licht en vorst Laten we gaan!

Het schattige hoedje is een schattig hoedje. Het kitten heeft een helder beeld met grote, donkere, gloeiende ogen. Hij heeft een kleine wereld. De grijze vacht van het kitten voelt zacht aan. De schattige kattenpluche is een geweldig cadeau voor kinderen en ouders.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Grijze kat pluche kawaii pluche kat pluche dieren 87aa0330980ddad2f9e66f: 35cm

Grijze kat pluche kawaii

De grijze kawaii kat pluche is schattig! Ze zorgt graag voor kinderen en zal levenslang van je houden! Deze kawaii grijze kattenpluche is perfect voor kinderen en volwassenen die van katten houden! Ze is zacht en knuffelbaar, en haar kawaii persoonlijkheid is aanstekelijk! Ze is gemaakt van zachte, pluche stof, en haar helderbruine ogen zijn geborduurd.

Spinningtherapie met de kat

Een kat in huis hebben is goed voor het hele gezin. Dit kleine bolletje bont, dat relatief onafhankelijk is, waardeert de liefkozingen en de aanwezigheid van zijn baasjes. Tenslotte is het dier in staat onze stress te detecteren en komt instinctief naar ons toe om te spinnen, wat een kwaliteit van onze slaap en ons humeur impliceert…

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

35cm

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe