-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

Zacht blauw geweven octopus pluche voor kinderen – knuffel

14,90 

Deze glanzende, blauwe pluche is een nylon octopus. Wij gebruiken het om het kleinste onderdeel te maken, zodat u het zonder materiaal kunt gebruiken. Deze octopus is handgemaakt en heeft een glad oppervlak. Het blad is gemaakt van hoogwaardige materialen, die zeer slijtvast zijn. Het moet worden gebruikt met hypoallergene kleding, zodat u weet dat het veilig is voor uw soort. Onze octopus pluche is ook machinewasbaar, zodat u er het beste van kunt maken. En met behulp hiervan kunt u er zeker van zijn dat u het beste eruit haalt!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Zacht blauw geweven octopus pluche voor kinderen Octopus Pluche Gebreide Pluche Dieren Materiaal: Nylon

Zacht blauw pluche

Een vertederende blauwe octopus van 12 cm om te knuffelen. Uw kind zal blij zijn hem als beste vriend te hebben. Onze octopus pluche is perfect voor kinderen van alle leeftijden en is een geweldige knuffel of metgezel.

Een vriend van duikers

Hoewel ze er misschien eng uitzien, kunnen sommige octopussen duikers gezelschap houden en zelfs met hen spelen. Als u op zoek bent naar een cadeau dat zeker in de smaak zal vallen, kijk dan niet verder dan onze octopus pluche. Het zal zeker een dierbaar aandenken worden dat uw kind nog jaren zal koesteren.
Tekening van een octopus die muziek speelt

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

Nylon

Tranche d'âge

2-4 ans

Size

12cm