-€korting met de code tot 30/11/2023

Knuffelbare groene octopus sleutelhanger – knuffel

14,90 

Een geweldige manier om uw leven gemakkelijker te maken. De zippy octopus is gemaakt van kleur en kan worden gebruikt door kinderen en jongeren. Als uw kind verliefd is op de zee, moet hij of zij de octopus kunnen gebruiken! Dit eenvoudige en gebruiksvriendelijke product is een echte favoriet en biedt veel comfort en gemak. De twee potenties zijn perfect om dingen gemakkelijker te hanteren, en het gladde oppervlak maakt ze gemakkelijk om naar te kijken. Dit gemakkelijk te gebruiken materiaal kan het beste worden gebruikt tegen veel schade en stoten. Het is de perfecte manier om uw geest gerust te stellen, deze octopus voering zal altijd op de juiste plaats zijn.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Schattige octopus pluche sleutelhanger blauw Pluche Dieren Pluche Octopus Leeftijdsbereik: > 3 jaar

Knuffelbare groene octopus sleutelhanger

De schattige groene pluche octopus sleutelhanger is 7 cm groot, ideaal om overal op te hangen! Er is iets speciaals aan een octopus pluche. Ze zijn geen doorsnee knuffeldier. Ze zijn eigenzinnig en leuk, en ze doen mensen altijd glimlachen.

Een vriend van duikers

Hoewel ze er misschien eng uitzien, kunnen sommige octopussen duikers gezelschap houden en zelfs met hen spelen. Voor kinderen is een pluchen octopus het perfecte knuffelvriendje. Ze zijn zacht en knuffelbaar, en ze maken kinderen altijd aan het lachen. Bovendien zijn ze zo schattig. Elk kind heeft een octopus pluche in zijn leven nodig.
Tekening van een octopus die muziek speelt

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Groen

Tranche d'âge

> 3ans

Matériau

Coton

Size

7cm