-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Roze panda pluche – knuffel

69,90 

Laten we een praktische panda pluche reed die is zeer licht en glanzend! Symboliseer het geschenk dat u aan uw partner geeft en maak van deze Valentijnsdag een dag van vreugde en blijdschap! Dit pakket is praktisch en u zult er veel plezier aan beleven!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Rode rozen panda pluche Valentijnsdag Materiaal: Katoen

Liefde, tederheid en zoetheid!

Geef uw partner deze prachtige rode panda pluche, die geweldig is voor Valentijnsdag, hij vertegenwoordigt liefde en tederheid. Profiteer van deze pluche om uw geliefde te verrassen op een speciale dag! Liefde, tederheid en zachtheid! De rode pandapluche is een unieke pluche die uniek is in zijn soort. Andere knuffels zijn er niet mee te vergelijken, het is bijzonder. Mensen houden van haar vanwege haar speelse en aanhankelijke persoonlijkheid. Ze houden ook van haar om haar intelligentie en wijsheid. Mensen bewonderen haar om haar schoonheid en gratie. Ze is een prachtige roze en rode pandaplu en ze heeft anderen veel te bieden.

De dag van de liefde

Valentijnsdag, 14 februari, is wereldwijd bekend! Het is een dag om de liefde voor onze geliefde te tonen en hem of haar te vertellen hoeveel hij of zij ons leven beter maakt!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

Coton

Size

40cm

Kleur

Wit, Zwart