-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Baby Bus blauwe panda pluche – knuffel

14,90 

Deze pup is een kleine, welgevormde panda met een witte streep die afkomstig is van de kleur van zijn moeder. Deze panda kan door uw kind worden gebruikt om hem of haar te helpen bij het leerproces. De blauwe Baby Bus panda pluche is gemaakt van een dikke en regenachtige stof, perfect voor kinderen. Het heeft een hoogte van 24 cm en is voorzien van een hoesje. Deze tafel is een geweldig idee voor kinderen en baby’s.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Baby Bus Panda Pluche Blauw Pluche Panda Pluche Dieren 87aa0330980ddad2f9e66f: 22cm

Een elegante Panda

Deze kleine panda is zo schattig met zijn grote blauwe ogen en zijn kleine roze wangetjes. Hij is erg vriendelijk en zal de ideale metgezel zijn voor zowel spelletjes als dutjes. Mis deze prachtige pandapluche niet, uw kind zal hem graag knuffelen en zijn kamer ermee versieren! Dit pluche is een geweldig cadeau voor uw kleintje om de hele dag mee te spelen.

De Panda is de liefste bamboe-eter

De panda is zowel een symbool van zachtheid als van kracht. Het staat voor innerlijke en uiterlijke vrede. Het is een symbool van zen en een positieve kijk op het leven. Volgens de legende brengen panda’s geluk… wij raden u aan er altijd een bij u te hebben.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

22cm

Matériau

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans