-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

Reuzenoctopus Koning van de Oceanen Pluche – knuffel

43,90 74,90 

Deze reuzenoctopus “King of the Oceans” komt rechtstreeks uit een diepzee-avonturenfilm en zal u versteld doen staan door zijn realisme en ongewone grootte. Een groot, zacht geschenk, perfect om met een tentakelvriend te slapen of om een auto of woonkamer mee te versieren.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Reuze Octopus Pluche "Koning van de Oceanen" Octopus Pluche Dieren 87aa0330980ddad2f9e66f: 55cm|80cm

De koning van de oceanen neemt zijn plaats in zijn koninkrijk in!

Deze reuzenoctopus zal uw slaapkamer of bank binnenvallen en versieren met deze diepe oceaansfeer.
U zult verrast zijn door het realisme en de “zachte” kwaliteit van het katoen.
Deze reuzenpluche is verkrijgbaar in twee maten 55 cm of 80 cm voor de zeer grote fans van reuzenpluche.

Een vriend van duikers

Hoewel ze er misschien eng uitzien, kunnen sommige octopussen duikers gezelschap houden en zelfs met hen spelen. De reuzenoctopus, koning van de oceanen, is een schattig en knuffelbaar stuk speelgoed, perfect voor kinderen van alle leeftijden. Gemaakt van zachte en duurzame materialen, is dit pluchen speelgoed ontworpen om lang mee te gaan en urenlang plezier te bieden.

Tekening van een octopus die muziek speelt

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Size

,

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Kleur

Kleur

Orange