-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

Schattige gele koala pluche – knuffel

29,90 

De pluchen metgezel is degene die we knuffelen als papa en mama een dagje weg zijn, degene aan wie we onze intiemste geheimen vertellen.

Ontdek onze schattige gele koala pluche, het is het zachte en tedere kussen waarop we ons hoofd leggen om in slaap te vallen en mooie dromen te hebben… Onze koalaplant is gemaakt van hoogwaardige materialen en constructie, zodat u er zeker van kunt zijn dat hij klaar is voor gebruik in de toekomst. Het is ook raadzaam om ervoor te zorgen dat u het juiste materiaal hebt of dat u over de juiste materialen beschikt.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Schattige Gele Koala Pluche Dier 87aa0330980ddad2f9e66f: 20cm

Val voor de schattige gele koala

Deze schattige gele koala pluche van 20 cm is een trouwe vertrouweling, degene tegen wie je je geheimen fluistert, met wie je je angsten en vreugdes deelt, aan wie je je driftbuien besteedt, maar die je altijd om een tedere knuffel vraagt bij groot verdriet.

Koala's zijn altijd in voor een knuffel

De koala ziet er heel kalm en zachtaardig uit, maar is toch berekenend en op zijn hoede. Zij kunnen zich goed concentreren op werk op lange termijn, maar hebben een hekel aan elke vorm van inspanning en aan alles wat met concurrentie te maken heeft. Hij is ook erg schattig en houdt van knuffelen!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

20cm

Matériau

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Kleur

Geel