-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

Schattige octopus pluche sleutelhanger blauw – knuffel

14,90 

Deze kleine octopus pluche knuffel maakt uw leven gemakkelijker! Het is een helder witte sleutelhanger met een mooi blok op de voorkant. De helderwitte octopus sleutelhanger is ideaal voor kinderen van alle leeftijden. Het is perfect voor kinderen tijdens slavernij, autoritaire figuren, of als vervanging in tijden van angst of vrees. Deze mooie en zachte blauwe octopushoes is een echte blikvanger voor uw ogen! Het is de perfecte keuze voor kinderen en jongeren.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Schattige octopus pluche sleutelhanger blauw Pluche Dieren Pluche Octopus Leeftijdsbereik: > 3 jaar

Schattige octopus pluche sleutelhanger blauw

Deze kleine blauwe pluchen sleutelhanger van 7 cm is zo schattig… Geen tijd meer verspillen aan het zoeken naar die sleutels met onze favoriete kleine octopus. Dankzij de sleutelring kunt u hem overal mee naartoe nemen. Of u het nu gebruikt als sleutelhanger of als rugzakbedel, het zal u plezier en geluk brengen waar u ook gaat!

Een vriend van duikers

Hoewel ze er misschien eng uitzien, kunnen sommige octopussen gezelschap houden en zelfs met duikers spelen. De felle kleuren en patronen trekken zeker de aandacht van uw kind, terwijl de zachte stof zacht is voor de gevoelige huid.
Tekening van een octopus die muziek speelt

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Tranche d'âge

> 3ans

Matériau

Coton

Size

7cm