-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

Groen dinosaurus pluche – knuffel

24,90 109,90 

Is uw kind een fan van de dinowereld?

Maak hem dan blij met deze ongelooflijk zachte groene dinosaurus pluche om uw soort te laten dromen. Lees uw kind het verhaal voor over de geschiedenis van het bos en het feit dat deze diplodocuspluim daar een goed voorbeeld van is.
De grote, heldere dinosaurus pluche is een hippe, zachte pluche, perfect voor kinderen vanaf 3 jaar.

Dit dinosaurus speelgoed is gemaakt van een sterke, vloeiende stof en is ongeveer 1 meter lang. Kinderen kunnen dit heldere en kleurrijke speelgoed gebruiken om zelf mee te spelen of om met hun vriendjes te spelen.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Groen Dinosaurus Pluche Fantastisch Pluche 87aa0330980ddad2f9e66f: 100cm|32cm|50cm|80cm

De vriendelijke groene dinosaurus

Met zijn lange nek kan hij bladeren uit de boomtoppen grijpen om te eten. Deze vriendelijke dinosaurus is een herbivoor en zal uw kind leren van groenten te houden. Profiteer van dit ongelooflijke pluche om uw kind gelukkig te maken. Deze groene dinosaurus pluche is een prachtige groene stof pluche met reliëf details. Kleine kinderen zullen dol zijn op spelen met deze schattige en pluizige Jurassic vriend! Deze pluche is perfect voor knuffels, en zal zeker een onmiddellijke favoriet worden bij peuters. Ouders zullen de kwaliteitsconstructie van het pluche waarderen, en kinderen zullen er nooit meer afstand van willen doen!

Wat als... de dinosauriërs niet waren verdwenen?

Gigantische, majestueuze wezens leefden op het land en in de lucht, dinosaurussen met hun vreemde kruinen en hoorns heersten 200 miljoen jaar geleden over de planeet. De enige afstammelingen van de dinosauriërs die nu nog onder ons leven zijn de vogels.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Groen

Matériau

Coton