-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Beige eenhoorn pluche – knuffel

19,90 39,90 

Dit vlakke oppervlak is zeer schoon. Het heeft veel haar en veel tanden op zijn rug, en u kunt het gebruiken om uw kind te helpen een wondere wereld te vinden.
Het is zo gemakkelijk en leuk, en het is perfect voor mij. Dit kleine meisje heeft veel plezier door haar mooie beige vacht. Ze heeft veel fel haar en een kleine haardos op haar hoofd. Haar prachtige kleding is perfect om in huis te halen. De kleine beige eenhoorn is perfect voor kinderen en jongeren

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Beige Eenhoorn Pluche Fantastisch Pluche 87aa0330980ddad2f9e66f: 30cm|45cm|58cm

Een mooie eenhoorn

Deze eenhoornpluche wordt de favoriet van uw kind. Ideaal om te spelen en te slapen. Zijn kleine gesloten oogjes en zijn grote glimlach maken ons verliefd. Het zal uw kind onvergetelijke momenten bezorgen. Deze beige pluche eenhoorn heeft een roze hoorn en roze oren. De ogen zijn zwart en de mond ook. De vacht van de eenhoorn voelt zacht aan. De roze en witte versieringen op het bont zijn van stof. De eenhoorn is maximaal ongeveer 58 cm groot.

Het betoverende dier

De eenhoorn is de meest fascinerende van alle mystieke wezens, die wonderen, wijsheid en magie brengt aan degenen met een zuiver hart. Houd uw eenhoorn dicht bij u om uw creativiteit en intuïtie te ontwikkelen.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans