-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

Schattig met eenhoornpluche – knuffel

19,90 69,90 

Dit korte verhaal gaat over kinderen, film en fantasie. Uw keuze is altijd juist! Onze speeltuin is gemaakt van mooie, hoogwaardige materialen en gaat lang mee. Uw kind kan de beste manieren en het beste materiaal gebruiken. Zij zullen uw nieuwe beste vriend zijn!

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Schattig roze eenhoorn pluche Fantastische eenhoorn pluche 87aa0330980ddad2f9e66f: 30cm|40cm|50cm|70cm

De kracht van de eenhoorn

Dit witte pluche met grote fonkelende ogen is een prachtig paard, met een gouden hoorn en regenboogkleurige vleugels. De eenhoorn herinnert ons aan de kracht van de verbeelding en om onszelf in elke fase van ons leven uit te dagen. Onze Eenhoorn pluche is precies wat u nodig heeft! Dit schattige speeltje is perfect om mee te knuffelen en te spelen, en zal zeker een glimlach op het gezicht van uw kind toveren.

Het betoverende dier

De eenhoorn is de meest fascinerende van alle mystieke wezens, die wonderen, wijsheid en magie brengt aan degenen met een zuiver hart. Houd uw eenhoorn dicht bij u om uw creativiteit en intuïtie te ontwikkelen. Kinderen zullen graag knuffelen met deze schattige eenhoornpluche! Dit schattige knuffeldier zal zeker de favoriet van een kind worden, en zijn zachte vacht is super comfortabel en troostend.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans