-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

Grappige gele dinosaurus pluche – knuffel

19,90 

Stimuleer uw kind en creëer een gevoel van originaliteit en plezier in uw huis met deze prachtige dinosaurus pluche!

Dit is een dinosaurus uit de familie van de herbivoren, en het zal de moeder van uw kind een perfect gevoel geven. Het is ook een geweldige manier voor uw kind om te leren over de prehistorische geschiedenis. Uw kind moet kunnen genieten van de dinosaurushuid en u ook! Hij moet deze praktische pleister kunnen gebruiken!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Roze Dinosaurus Pluche Fantastisch Pluche 87aa0330980ddad2f9e66f: 30cm

De knapperige dino

Met zijn glimlach en grappige kenmerken brengt de grappige gele dinosaurus pluche een vrolijke en aangename sfeer bij uw kleine meisje of jongen. Gebruik dit schattige pluche om fantastische verhaaltjes voor het slapen gaan te maken voor uw kind. Dit schattige speelgoed is perfect voor kleintjes die van dinosaurussen houden. Gemaakt van zacht en knuffelbaar materiaal, zal onze Dinosaurus pluche zeker de beste vriend van uw kind worden. Bovendien zorgt het voor urenlang plezier en gelach. Bestel de uwe vandaag nog!

Wat als... de dinosauriërs niet waren verdwenen?

Gigantische, majestueuze wezens leefden op het land en in de lucht, dinosaurussen met hun vreemde kruinen en hoorns heersten 200 miljoen jaar geleden over de planeet. De enige afstammelingen van de dinosauriërs die nu nog onder ons leven zijn de vogels.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

30cm

Kleur

Geel

Matériau

Coton